Uročena???

Zakaj ne pišeš? Zakaj ne pišeš?

Take reči me vprašujejo…

ZATO!

Ker je življenje prepolno, ker ne vem kako naj stlačim vsa občutja v kratek tekst, ker še vedno malo spim – in moji nočni zapisi ostajajo nekje v vesolju. Ker veliko časa porabim za otoke in moža in malo še zase… Tako je to. Moji zapisi ostajajo zapisani v solzah, smehu, sanjah, strahovih… morda bodo kdaj privreli na plano, ali pa se bodo selili z mano iz dneva v dan.

Pravijo, da so težki časi in včasih se zdi, kot da sem nasedla. Pred par dnevi sem dobila neko šarlatansko pismo, kjer piše, da sem uročena, da ne spim, da sem ustavila pritok denarja in da se rešim lahko samo tako, da plačam 15€ in oni mi bodo poslali nekaj, kar me bo varovalo pred uroki.

Ljudje se rešujejo z lastnega sranja, tako, da vanj potiskajo druge, da strašijo in grozijo in naivne še oropajo. Kaj bi s takimi? Zaslužijo si nočne more.

Meni je pravzaprav dobro. Kaj imam? Družino, obilje, obilje v odnosih, moža, ki me ljubi, otroke, ki me spoštujejo, starše, ki me imajo radi, sestro, ki je moja opora, prijatelje, ki se z mano smejejo in tudi jočejo. Imam vse kar potrebujem. Torej sem uročena v lepih stvareh. Hvaležna sem za to!

Published by

simon

Rada imam sebe. Rada imam G.A. in najine otroke. Rada imam svoje starše, mojo sis in vse okoli nje, rada imam prijatelje, rada imam živali in ljudi, rada imam letne čase, še posebej pomlad in jesen. Rada imam naravo, še posebej vonj po morju in vonj po gozdu. Rada imam življenje. Sovražim bolj malo stvari, nekaj jih pa je. To so: hud mraz, huda vročina, zobar in dnevi, ko sem slabe volje. Moje življensko vodilo je: 'Kar deluje razvijaj, kar ne deluje opusti!' Ves čas nekaj počnem, npr. se na različne načine družim z najinimi otroki, berem, pišem, se sprehajam, tičim s prijatelji,služim novce/refleksoterapija, partnersko svetovanje - kopilotka G.A., opravljam razna prijetna in neprijetna gospodinjska opravila. V vsem kar počnem v glavnem uživam, izjema so stvari, ki jih MORAM opraviti - teh ne maram. Moje živali - moja skrita ljubezen. Irska seterka GoYa, muc Miško in mucka Etna.

One thought on “Uročena???”

  1. Verjamem, da bo kmalu prišel čas, ko bo tvoj dih lahko spet stekel skozi kristalno čisto in sproščeno energijo v tebi, ko bodo vse skrbne in težke stiske zbledele v nasmeh. Zaupam prihodnosti, in molim zate.

    Sicer pa.. piši, piši, piši! Vsaj zase! Pisanje je zdravilo, čudež ali pa oddih od skrbi. To vem ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *