Modri ključ – jesenski termini, Trening življenjskih veščin

 In Osebnostna rast, Partnerstvo, Starševstvo

Partnerski odnos je vseživljenjsko učenje, kako živeti skupaj. Ljudje smo družabna bitja in si težko predstavljamo, da bi živeli sami. Potrebujemo nekoga za oporo skozi življenje. Ko spoznamo svojega partnerja smo navdušeni nad njim, odnos je poln strasti, ljubezni in radovednosti…

Saj se še spomnimo prvih randijev…?

Nato pride do malih in večjih nestrinjanj, ki v odnos prinesejo nezadovoljstvo, občutek popuščanja in monotonosti.

Modri ključ je zelo iskan in obiskan trening življenjskih veščin, kjer se naučimo sporočati, poslušati, slišati in razumeti. Najprej sebe potem drugega. Kjer se naučimo reševati konflikte. Kjer se naučimo veščin zavestnega partnerstva in preko tega zlahka ohranjamo živost v odnosu.

Na Modri ključ sta vabljena oba. Kjer bosta skupaj iskala razumevanje in empatijo drug do drugega in preko tega nove poti v vajinem odnosu. Vabljeni ste, če ste sami. Iščete odgovor na to, kako da si težko najdete partnerja ali pa ga najdete in z njim ne zdržite dolgo v zvezi… Ali pa imate kakršnekoli stiske z navezovanjem stikov.

Za več informacij (termini, lokacija, cena, mnenja udeležencev)  si  NATISNITE LETAK.

Prvo srečanje je 28. septembra 2011.

Srečanja potekajo v Ljubljani, Litijska 38.

ZEMLJEVID

Prij

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov, ki bodo vašo uporabniško izkušnjo naredili slajšo. Več informacij

Na strani uporabljamo piškotke, da vam lepše prikažemo vsebino in merimo obiskanost. Če boste uporabljali stran brez spremembe nastavitev piškotkov se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri