Ugodnosti za šole

 In Uncategorized @sl
Šolarji

Šolarji

1. september trka na vrata. Učitelji se bodo konec avgusta zbrali v šolah, pripravili razrede, pripravili ‘sebe’, ravnatelji se bodo soočali z novimi urniki, spremenjenimi pravili… vse v največji želji, da bi šolsko leto potekalo, varno, uspešno in v kvalitetnem in mirnem sodelovanju med učitelji, starši in otroki.

Pripravila sva Vam vrsto izobraževanj za učitelje in veliko zanimivih in koristnih predavanj za starše. Z veseljem se lahko pohvaliva z dobrimi referencami, ki sva jih pridobila na že izvedenih seminarjih za učitelje, s številčnim obiskom na najinih predavanjih in zadovoljnimi starši.

Za naročila do 15. septembra, vam nudiva posebne ugodnosti. Seminarje in predavanja oblikujeva tudi po vaših željah in potrebah!

CENIK

Če želite redno prejemati naša obvestila, se prijavite z e-mailom v ‘PRIJAVA NA NOVICE’.

 

 

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov, ki bodo vašo uporabniško izkušnjo naredili slajšo. Več informacij

Na strani uporabljamo piškotke, da vam lepše prikažemo vsebino in merimo obiskanost. Če boste uporabljali stran brez spremembe nastavitev piškotkov se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri