Modri ključ – januar – marec 2008

 In Vtisi

Včeraj smo zaključili letošnji prvi ciklus treningov partnerskih in starševskih veščin-Modri ključ.
Preberite si, kaj je tokratni trening ‘zapustil’ udeleženkam in udeležencem treninga, zakaj bi se udeležili takih treningov, kaj je tisto, kar se jim je zdelo najpomembnejše. Kaj sploh je Modri ključ?

Recent Posts
Showing 8 comments
 • Ona

  Lea
  Ko je bil MK še samo ideja, sem vedela, da je to tisto ‘ta pravo’. Da bo to nekaj, kar bo ljudem dalo veliko več, kot daje teorija. Modri ključ je Izkušnja. Izkušnja, ki traja.
  Midva ustvarjava MK in MK ustvarja naju!

 • Ona

  Na Modrem ključu sem dobila občutek povezanosti z drugimi ljudmi in sem jih sprejela v svoje pleme ‘Modri ključ’. Seveda to pleme pomeni nerazdružljivost. Upam, da bo tako tudi ostalo. Pa saj drugače ne more biti.
  Dobila sem toliko, čeprav na prvi pogled izgleda, da je vsak dal samo delček iz svojega življenja, da mi bo to zapolnjevalo čas v prihodnosti.

 • Ona

  Na trenigih Modrega ključa sem se naučila veliko! Želim si, da mi vsaj polovica tega, kar sem slišala in doživela ostane v spominu. In da bom znala to uporabiti v skupnem življenju z možem. Hvala za vse!

 • Ona

  Modri ključ-šola za življenje-resnično modro odpira mnoga vrata, ki jih v strahu ali iz drugih razlogov zapiramo/zaklepamo. Tako nam omogoča širše obzorje in nas oboroži za bolj samozavestno in lažje reševanje naših stisk ter lažje uživanje življenja. Hvala za vse to!

 • Ona

  Modri ključ, je ključ do drugačnih doživetij, drugačnih pogledov na stiske. Opazila sem, da se stiske ponavljajo, da ima mnogo ljudi iste ali podobne težave, ki se ponavljajo tudi v naši okolici, na delovnem mestu – tudi stiske so neke vrste vzorec.Vaje so se me čustveno dotaknile, zato vem, da bom izkušnje še večkrat potegnila na plan, ko bom poskusila reševati vsakdanje težave.
  Srečno naprej!

 • Ona

  Leo in Alberta sem spoznala v OŠ, kamor hodiljo najini otroci, kjer sta imela kratko predstavitev Modrega ključa.Takoj sta se mi zdela “ta prava”!
  Prebrala sem kar nekaj vzgojnih knjig in obiskala več predavanj o tem kako se vzgaja otroke. Ko sem poslušala njiju, kako sta na duhovit in tako preprost način predstavila njun način dela s starši, sem se takoj odločila, da MORAM na njuno delavnico. Tukaj ni bilo nič podobno knjigam. Pogovori in teme so mi bili tako blizu, da sem res z velikim veseljem prihajala sem. Gradiva za razmišljanje pa imam v zapiskih za kar lepo obdobje.
  Pa še to: žal mi je, da sem bila tu brez moža. Upam…NE! Veselim se že, da bova naslednjič prišla skupaj!

 • Ona

  Modri ključ odpira samo modra vrata, le najti jih moraš, pravilno obrniti ključ in povleči prave stvari za prave rešitve. Ni recepta, ni zdravil, le izkušnje na M. ključu so tiste, ki se te dotaknejo.
  So stvari za katere potrebuješ pogum. Ko se izpostaviš, pa spoznaš, da imaš od teka zelo veliko, največ. Sam spoznaš bistvo problema, drugi vidijo podobnost v svojem odnosu in tu so tudi konkretne rešitve. Pridite na Modri ključ in spoznajte Alberta in Leo. Prijetna človeka s problemi v praksi. Mislim, da sta pogumna, ker izpostavita tudi sebe in ko to občutiš, se ni več težko izpostaviti. Še se vidimo in še tako naprej!

 • Ona

  Nič ne bo več tako kot je bilo pred tem Modrim ključem. Zopet sem dobila kar nekaj idej za reševanje težav v življenju. Modri ključ mi je dokazal in pokazal, da je moje življenje MOJE. Izjemno. Čustveno. Dogodki bodo še dolgo odmevali po moji zavesti.

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov, ki bodo vašo uporabniško izkušnjo naredili slajšo. Več informacij

Na strani uporabljamo piškotke, da vam lepše prikažemo vsebino in merimo obiskanost. Če boste uporabljali stran brez spremembe nastavitev piškotkov se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri