MODRI KLJUČ JESEN 2009

 In Vtisi

V sredo smo zaključili letošnji jesenski trening. Poslovili smo se s težkim srcem kor vedno. Med nami so se stkale nevidne vezi povezanosti in razumevanja. Kar je nama pomenilo največ je, da je vsak par odšel z novim upanjem. Spodaj si lahko preberete njihova mnenja o treningu, o Lei in o Albertu…
Zgodbo ene od udeleženk pa na VEZALKAH.

Recent Posts
Showing 24 comments
 • On

  Albert, moram ti reči, da si super oseba in da mi je čast, da sem te spoznal. Upam, da bova še sodelovala.

 • Ona

  Kar cenim pri tebi, Albert, je izredna inteligenca in dobro vodenje IMAGO dialogov. Kar sem se naučila pri tebi je, da strah nisem jaz :) in kar bi ti rada sporočila je, da izredno cenim tvoje delo. Vztrajaj še naprej na tej poti. Kar se me je najbolj dotaknilo je, da poveš tudi svoje šibke točke in zato nisi nič bolj šibak.

 • Ona

  Albert, ne da se povedat v nekaj stavkih. Na kratko – Car si!!! Toliko si storil za naju, mene, nas vse. Kar cenim pri tebi je, da znaš poslušati, slišati in nato zelo nevsiljivo najti pravo pot do notranje rešitve. Besedo, ki človeka potolaži, poboža, mu da peruti.
  Dotaknila se me je tvoja iskrenost, tvoje izkušnje. Neprecenljivo bogastvo je bil vsak trenutek v tvoji bližini. Želela bi si neskončno teh izkušenj, pogovorov. Ampak za enkrat HVALA za vsak tvoj trenutek, idejo, misel.

 • On

  Albert, hvala, da si mi s svojim znanjem, izkušnjami in nesebičnostjo, pomagal odkriti začetek te poti, ki – čeprav je dolga – vodi k lepšemu, bolj kvalitetnemu odnosu – življenju. Veselim se hoditi po njej.

 • On

  Albert, pri tebi cenim tvoje vrhunsko znanje ter pragmatičen pristop k našim izkušnjam. Z Leo sta ustvarila resnično dobro šolo za odraslo življenje. Se že veselim nadaljevanja.

 • Ona

  Albert, čutim te kot zelo nežno in toplo dušo, ki mi vliva občutek varnosti, zaupanja. Si zelo takten, obziren, prijazen. Človek, ki je bogastvo za ljudi okrog njega.

 • Ona

  Albert, kar cenim pri tebi je pretanjen občutek, da vedno veš, kje prijeti, kako se spopasti. Spoštujem tvojo neverjetno iskrenost, ko govoriš o sebi in svojih bolečinah.
  Lea

 • On

  Cenim, da sva izpeljala še en Modri ključ in da drživa kondicijo. Kar bi morda še več, je nepopustljivost in več neustrašnega spoprijemanja z zgodbami, kjer ljudje kažejo odpore.
  Albert

 • Ona

  Lea, kar cenim pri tebi je neverjetna intuicija, ki se dopolnjuje z Albertovim razumom. Občudujem te, ker na vsako situacijo najdeš možne rešitve. Naučila sem se, da se v življenju vse da. Všeč mi je, da si naravna, poveš o sebi, si iskrena. Kar se me je najbolj dotaknilo je, da si polna domislic in da si postala dama.

 • Ona

  Ne da se opisati in napisati, kako hvaležna sem, da sem te imela priložnost spoznati, Lea. Na lastni koži občutiti tvoje sposobnosti, razumevanja ljudi, karizmatičnosti, neverjetne volje in energije, ki jo izžarevaš. Pri tebi cenim, kako znaš poslušati, nevsiljivo svetovati, iskreno podati svoje izkušnje, tvojo radoživost, toplino. Najbolj se me je dotaknilo, ko si v meni znala prebuditi toliko čustev, za katera sem že mislila, da jih ne bom več čutila. Uživala sem vsak trenutek v tvoji družbi in hudo mi je, da se razhajamo za nekaj časa. V meni si prebudila vse najboljše, kar sploh je možno in to je neprecenljiva izkušnja. Carica si in Hvala ti!

 • On

  Lea. Ne najdem pravih besed, s katerimi bi opisal, kakšno energijo sevaš, kako znaš razumeti naše težave. Občudujem način, kako znaš reševati konflikte v vajinem odnosu in le želim si lahko, da bi ti kdaj prišel vsaj do kolen.

 • On

  Pri Lei vidim zelo dobro in srčno osebo. Hvaležen sem ji za ves ta trud, ki nam ga daje.

 • On

  Kar cenim pri tebi Lea, je tvoja neverjetna sposobnost poslušanja in razumevanja ljudi. Kar mi je pa nadvse všeč je tvoja otroška radoživost. Za vedno sem ti hvaležen za vse, kar sta nama z Albertom dala in upam, da bomo še naprej v stiku.

 • Ona

  Pri Lei cenim, ker vidim kako spoštuje in ima rada svojega Alberta in zdi se mi zelo zabavna. Ima zelo izostreno intuicijo in pronicljivo mišljenje.

 • Ona

  Najbolj pri sebi cenim to, da vztrajam pri svojih spremembah in obljubah, ki sem si jih dala na novo. Modri ključ – tako kot vedno, boljši je in boljši, sigurno tudi zaradi mene.

 • On

  Lea, hvala ti za vero in vzpodbudo. In za potrpežljivost in pomoč – ko čakaš da lahko nastopiš v najbolj pravem trenutku.
  Albert

 • Ona

  Hvaležna sem Prijateljema, da sta naju pripeljala na Modri ključ. Vedno znova sem impresionirana, koliko občutka imata Lea in Albert, za vsakega človeka in ga sprejmeta, ne glede na to, kdo je, koliko zna, od kod je in koliko zmore.
  Vajina širina človeka osvobaja in mu daje krila, ker mu dovolita napredovati s tempom, ki ga vsak posameznik zmore.
  Sprošča me dejstvo, da ne silita in kar naprej nečesa ne zahtevata.
  Smo na začetku poti. Vidva dajeta upanje.

 • On

  Vsakič sem vesel, ker da Modri ključ ljudem vse kar je dobrega in poteka tako kot je bil načrtovan.
  Albert

 • On

  Moram priznati, da sem se na začetku bal. Zdaj vidim, da je to najboljša rešitev, da se naučim živeti kvaliteten partnerski odnos. Kmalu se spet vidimo!

 • On

  Nekaj najboljšega, kar se mi je poleg moje žene zgodilo v zadnjih 43 letih! Malo me je strah kako bom v bodoče brez treningov, tolaži me misel na nadaljevanje, ki sta nam ga Lea in Albert obljubila. Hčeri bom podaril ta trening še pred poroko!

 • Ona

  Ponosna sem na to, da z Albertom ustvarjava in razvijava Modri ključ. Da ne obupava in greva skozi vse ovire, ki se nama zgodijo na poti. Krepiva ga z novimi izkušnjami in novimi znanji.
  Srečna sem, ko vidim, kako ljudje s teh treningov odhajajo povezani, z iskricami v očeh. Srečna, ko vidim koliko družin je ki imajo možnost, da zaživijo kvalitetnejše in bolj srečno!
  Lea

 • Ona

  Rada bi sporočila, da je Modri ključ nekaj najlepšega, kar se mi je zgodilo v življenju. Dotaknilo se me je, koliko lepih, srečnih trenutkov sem našla s pomočjo znanja, ki sem ga osvojila na Modri ključ. Koliko dobrega se je prebudilo v meni.

 • On

  Kar sem se naučil je, da vedno težava izvira v meni. Da je tudi rešitev v meni. Modri ključ pa mi je dal orodja za odpiranje notranjih vrat. Hvala.

 • Ona

  Cenim, da Modri ključ obstaja. V praksi sem se naučila komunicirati. Ljudje se sploh ne zavedajo, kaj ti Modri ključ da. Dotaknila se me je intimnost naših odnosov.

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov, ki bodo vašo uporabniško izkušnjo naredili slajšo. Več informacij

Na strani uporabljamo piškotke, da vam lepše prikažemo vsebino in merimo obiskanost. Če boste uporabljali stran brez spremembe nastavitev piškotkov se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri