vikend trening Modri ključ, za starše

 In Vtisi

OŠ Preserje pri Radomljah – vikend trening Modri ključ, za starše
MNENJA UDELEŽENCEV VIKEND TRENINGA MODRI KLJUČ
OŠ Preserje pri Radomljah, 22. in 23. januar 2010

V Januarju smo na Osnovni šoli Preserje pri Radomljah, že tretje leto izvedli vikend delavnico ‘MODRI KLJUČ’.
Starši so hvaležni za možnost, ki jim jo nudi šola in se vsako leto z večjim navdušenjem udeležijo treninga.
Preberite, kaj pravijo sami o treningu in izkušnji, ki so jo doživeli.

Recent Posts
Showing 7 comments
 • Ona

  Ne vem, kaj naj rečem. Na začetku zveze verjamemo, da bo šlo vse samo po sebi. Ko pa pridejo v življenju stresi, se kar izgubimo. To opazuješ, se izgubljaš in ne veš, kaj bi. To je grozno in se zdi brezupno.
  Ta delavnica je lahko rešitev. Dobila sem orodja, kako je možno vzpostaviti prvotno stanje. In to je meni veliko upanje.

 • On

  Meni je bila to zanimiva izkušnja. Sam sem sicer že bil na podobnih zadevah, a če sva dva, se ne da primerjat, koliko je to bolje. Vse to bom odnesel v sebi, med naju je prišlo nekaj, kar je začetek neke nove dobre poti, samo potrebno bo vztrajat na njej. Začutil sem veliko potrebo po najini bližini. In še en premik sem zaznal; svojo primarno družino sem imel doslej za nedotakljivo.

 • Ona

  Zelo sem vesela, da sva se skupaj udeležila treninga, da sva vse to lahko skupaj delila. Jaz bom svetovala še ostalim, da se udeležijo podobnih treningov. Vem, da je najprej odpor, da se ukvarjamo s tem, da se bo treba izpostavit.

 • On

  Zame je bilo to nekaj posebnega, ker sva bila prvič oba skupaj na taki izkušnji. To mi je zelo pozitivno. Presenečen sem, ko sem spoznal, kako žene sploh ne poslušam, kako sem z mislimi drugje. V tem upam, da bo v komunikaciji od zdaj naprej napredek.

 • Ona

  Prišla sem zaradi enih zadev, a so se stvari obrnile na druge. Zame je smisel teh dveh dni, da zberem pogum pri soočanju s samo seboj. Prepoznavam svoje vzorce od nizke samopodobe do perfekcionizma in kako iščem napake pri drugih. Tudi sem se zamislila nad tem, ko sem se prepoznala v zgodbi, kjer se me dotakne 1% kritike, ne vidim pa 99% kvalitet pri sebi. Verjamem, da bodo te izkušnje vplivale na naju in najine otroke. Sploh pri eni hčeri,ki mi je zelo podobna.

 • On

  Zame je bilo na treningu veliko pametnega in koristnega. Prvo sporočilo mi je, da je potrebno delati na sebi in spremembe se zgodijo tudi drugje. Drugo mi je pomembna izkušnja, da otroke lahko razumemo, ko stopimo v njihovo kožo.
  In še sporočilo očetom: po tako lepem vabilu kot ga je napisala Lea, se udeležbi na vikend treningu ni mogoče upreti.

 • Ona

  Zame je imelo smisel, da sem se zavedala vseh vzorcev z otroštva, njihovega pomena in vpliva na moje sedanje življenje in na odnos. Pomembno mi je spoznanje, da teh vzorcev ne projiciram na druge. Drugo je sporočilo za starše. Če ima otrok težavo, je odgovor pri nas. Mi projiciramo v otroka. Dobra novica je, da zmoremo pomagati z delom na sebi. Če pa sami ne znamo, lahko poiščemo pomoč, ki jo imamo na šoli. Jaz sem tukaj tudi zato, ker že imam izkušnjo uspešne pomoči pri Albertu.

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov, ki bodo vašo uporabniško izkušnjo naredili slajšo. Več informacij

Na strani uporabljamo piškotke, da vam lepše prikažemo vsebino in merimo obiskanost. Če boste uporabljali stran brez spremembe nastavitev piškotkov se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri