Vtisi staršev, ki naju srečajo na predavanjih

 In Vtisi

Tukaj si lahko preberete vtise staršev, ki poslušajo najina predavanja.

Recent Posts
Showing 4 comments
 • Ona

  Pozdravljena!
  Prihajam s predavanja v OŠ Kočevje. Kar poslušala bi vaju, minilo je v trenutku. To, da nam nista solila pameti s tem kaj je prav in kaj narobe, to da nista govorila na način, da bi s težo in občutki krivde hodila domov… je bilo zame fascinantno. Kako se iskreno pokažeta kot običajna partnerja in starša in nam pokažeta kakšne poti čez ovire lahko izbiramo v življenju, to da se da vse napake popraviti, ki jih naredimo kot starši in kot partnerji… mene je ganilo in mi dalo toliko novih moči, da se ne da opisati z besedami.
  Še bom poskrbela, da vaju srečam! Vidva pa hodita po svetu in predavajta ljudem, staršem otrokom, ker nosita s sabo vrečo z ljubeznijo in upanjem!

  Hvala!!! MOJCA

 • Ona

  Spoštovani!

  Z Možem sva bila na vašem predavanju v Ormožu. Ko sva šla domov, me je prijel za roko. To se ni zgodilo že dolgo časa, me je sram napisati kako dolgo. Zaželela sem si, da bi ta občutek trajal večno!
  Hvala Vama

  Dragica

 • Ona

  SPOŠTOVANA!
  To, kar sem doživela na današnjem predavanju v šoli (Osnovna šola Srečka Kosovela Sežana), je nepozabno doživetje. Izvedela sem toliko novega, skozi predavanje sem dobila ogromno nove energije za vzgojo in za moj odnos do partnerja, ki je vse prej kot prijazen.
  Dobila sem novo upanje in že zaradi tega sem bolj srečna.
  Dala bom vse od sebe, da naredim spremembo in mislim da vem kje bom začela. Ta trenutek!
  Vidva pa nujno še pridita v naše kraje!
  Pozdrav in srečno! Pa ostanita taka kot sta.
  Snežana

 • Ona

  Spoštovana gospa Lea in gospod Albert!

  Vaš obisk na »naši« šoli (III.OŠ M.SOBOTA) je bil nekaj nepozabnega – moram vam priznati, da še na nobenem predavanju nisem tako uživala in se toliko naučila. Vaš pristop in vaše samo posredovanje informacij je nekaj najboljšega. Čeprav moram priznati, da do sedaj sinom (1996) nimamo ne vem kakšnih težav (tu in tam kakšna slabša ocena, pa včasih »predolg« jezik, verjetno pa bo puberteta prinesla še kaj…) sta mi posredovala skozi to predavanje veliko koristnega.

  Želim vam uspešno delo in predvsem ostanita takšna kot sta!!!!

  HVALA IN LEP POZDRAV IZ M.SOBOTE VAMA IN VAJINI DRUŽINI.

  Zvezdana Novak

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov, ki bodo vašo uporabniško izkušnjo naredili slajšo. Več informacij

Na strani uporabljamo piškotke, da vam lepše prikažemo vsebino in merimo obiskanost. Če boste uporabljali stran brez spremembe nastavitev piškotkov se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri