Uspešna komunikacija z najstniki – v decembru!

 In Osebnostna rast, otroci, Partnerstvo, Starševstvo

Zaradi velikega zanimanja, sva za vas pripravila trening ‘USPEŠNA KOMUNIKACIJA Z NAJSTNIKI’.

Delavnica bo v PETEK, 9. 12. 2011 OD 17H DO 21H in v SOBOTO, 10. 12. 2011 OD 9.30 do 17.30.

Udeleženci treninga se boste spoznali z novimi načini komunikacije v družini, z razvijanjem zdrave radovednosti, ki bo dala vašemu otroku občutek, da se zanj  zanimate, vam pa večji občutek zaupanja, kar ustvari zares globoko bližino v odnosu. Najstnik potrebuje občutek, da nam je mar zanj, ne da ga nadziramo. Kakšna je razlika? Tudi to se boste naučili na tem treningu.

Zelo blizu mi je zgodba 15 letnika:
»S starši smo se zmenili, da mi 3 mesece ne bodo težili glede šole in glede pohajanja. Da bom tako lahko dokazal, da mi lahko zaupajo. Veste kaj smo se potem pogovarjali 3 mesece? NIČ, ker smo izgubili edino temo za pogovor/teženje. Šola.«

Druga zgodba:
»Pri nas je vsako jutro štala. Res težko vstajam in vem, da je očetu tudi težko, ker naju je mama zapustila. Ampak pojma nimate, kako močno si želim, da bi me oče vsaj enkrat prijazno zbudil.«

Srečala sva okoli 800 najstnikov iz osnovnih in srednjih šol in okoli 300 staršev. Slišala sva veliko zabavnih in tudi pretresljivih zgodb. Vprašanja nekaterih staršev, ki so prihajala tudi po mailu, so se naju močno dotaknila. Ena stvar, ki jo zagotovo veva je, da starši v obdobju odraščajočih otrok potrebujemo podporo in dodatne veščine. Naši otroci odraščajo v drugačnem svetu, kot smo odraščali mi.

Kje bo delavnica potekala, prijave in cena delavnice:
• Delavnica bo potekala v Centru za razvoj odnosov – CEZARO, v Ljubljani, na Litijski cesti 38. Izvoz Bizovik in nato še 2 km proti centru. Če boste delavnico obiskali skupaj s partnerjem – kar je zaželeno, bo čas, ki ga boste porabili za vožnjo, izjemno kvalitetno izkoriščen.
• Prijavite se lahko preko spletne prijavnice  , preko e-mail naslova info@vezal.si ali na GSM 041811999, 041265332.

CENA DELAVNICE PO DECEMBRSKI CENI. POPUST JE NAJIN PRISPEVEK K MIRNEJŠIM PRAZNIKOM V VAŠEM DOMU!
• Cena delavnice je 90€ na osebo, če prideta oba ima partner 11% popusta. DDV je vključen v ceno.

Več o delavnici.

Vtisi staršev, ki so že bili na delavnici.

Ker je za delavnico zares veliko zanimanje, se prijavite čim prej, saj je število prijav omejeno. Delava v manjših skupinah in je delo zato tudi bolj kvalitetno. V kolikor bo zanimanje presegalo velikost skupine, bova razpisala še en datum.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov, ki bodo vašo uporabniško izkušnjo naredili slajšo. Več informacij

Na strani uporabljamo piškotke, da vam lepše prikažemo vsebino in merimo obiskanost. Če boste uporabljali stran brez spremembe nastavitev piškotkov se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri