Vezalova novoletna poslanica družinam

 In Osebnostna rast, otroci, Partnerstvo, Podjetja, Šole, Starševstvo, Uncategorized @sl

Cezaro Jelka

Kaj razmišljamo ob zaključku leta? Kaj nas uči preteklo leto? V kakšnih odnosih ga zaključujemo?
Starši smo postavljeni pred odgovorno nalogo in velikokrat tudi z dobrimi nameni porušimo stik, bližino, zaupnost. Kdaj pa nam stvari preprosto uidejo ‘iz rok’.
Enako delamo v partnerstvu in tudi v službi. Videti je, kot da je osamljenost naše največje hrepenenje.
Pa kljub vsemu, odnose se da vedno popraviti. Božič je priložnost za objem, skupen čaj ob domačih piškotih, iskren pogled v oči, nežen dotik…
Razmislite, ali so okoli vas ljudje, ki ste jih nehote prizadeli, morda jih iz vaše perspektive sploh niste in vendar se oni tako počutijo. Božič je lepa priložnost, da greste preko sebe in objamete to osebo.
Ste ločeni in v sporu s svojo bivšo partnerko ali partnerjem, ki je ob enem tudi mati ali oče vašega otroka? Vzemite si čas za obisk in toplo voščilo. Večjega darila svojemu otroku ne morete dati.
Včasih se lahko malo prisilimo in si damo nasmeh na lice, iskrice v očeh bodo zasvetile same, rečemo prijazno besedo, podarimo objem, zašepetamo prijazne besede… To nič ne stane in je največ vredno, tega nimajo v trgovinah in vendar imamo vsi v sebi.
LJUBEZEN, PRIJAZNOST, NAKLONJENOST, NASMEH, TOPLINA,HVLAEŽNOST, NEŽNOST… DOPOLNITE TA SPISEK IN Z NJIM USTVARITE BLIŽINO MED VSEMI NAMI. POTREBUJEMO DRUG DRUGEGA!
Ko med sabo vzpostavljamo povezanost, gradimo močne temelje za zdravo življenje!
Povezano in varno potujte skozi 2012!

Topel objem vsakemu posebej,
Leonida in Albert
Izak, Medeja, Ilona in Ezav

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov, ki bodo vašo uporabniško izkušnjo naredili slajšo. Več informacij

Na strani uporabljamo piškotke, da vam lepše prikažemo vsebino in merimo obiskanost. Če boste uporabljali stran brez spremembe nastavitev piškotkov se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri