Vzorci – močnejši od genov?

 In Osebnostna rast, Partnerstvo, Starševstvo

Z letošnjim letom, za Vas, pri Vezalu pripravljamo nekaj novih delavnic, ki bodo krajše in zato časovno in finančno bolj dostopne. Prva delavnica bo 15. februarja od 18h do 22h.

To bo delavnica o vzorcih, kjer bomo počasi po korakih iskali razumevanje lastnih vedenj, razumevanje naših reakcij in frustracij, smisel našega načina razmišljanja, od kje prihajajo določeni vzorci, ki jih imamo… Naučili se bomo ugotoviti, kateri vzorci so tisti, ki nam v življenju koristijo in kateri tisti, ki nam niso ravno v pomoč. Ali se da vzorce, ki nam niso v pomoč, ki niso funkcionalni ali nam celo škodijo zamenjati. Naučili se bomo novih načinov in novih poti zavedanja in delovanja. Občutek, ko razumeš sebe in svoje reakcije je zelo varen in sproščujoč občutek. Zato na to delavnico iz srca vabimo vsakega izmed vas, ne glede na starost in spol.

Velikost skupine: do največ 20 udeležencev.

Cena: 40 € na udeleženca, DDV je vključen.

Prijave preko e-prijavnice  ali na info@vezal.si (sprejemamo do zasedenosti skupin).

Delavnice potekajo: CEZARO – center za razvoj odnosov, Ljubljana, Litijska 38.

Več o delavnici s klikom na VZORCI – MOČNEJŠI OD GENOV.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov, ki bodo vašo uporabniško izkušnjo naredili slajšo. Več informacij

Na strani uporabljamo piškotke, da vam lepše prikažemo vsebino in merimo obiskanost. Če boste uporabljali stran brez spremembe nastavitev piškotkov se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri