Uspešna komunikacija z najstniki

 In Osebnostna rast, otroci, Partnerstvo, Starševstvo

Za prijave do srede 21. marca vam nudiva 10% popust. Če s sabo pripeljete prijatelje je popust za vas 15%!

Za varno odraščanje priporočava zelo obiskano delavnico ‘USPEŠNA KOMUNIKACIJA Z NAJSTNIKI’.
Delavnica bo v PETEK, 23. 3. 2012 OD 17h DO 21h in v SOBOTO, 24. 3. 2012 OD 9.30h do 17.30h.
Udeleženci treninga se boste spoznali z novimi načini komunikacije v družini, z razvijanjem zdrave radovednosti, ki bo dala vašemu otroku občutek, da se zanj zanimate, vam pa večji občutek zaupanja, kar ustvari zares globoko bližino v odnosu. Najstnik potrebuje občutek, da nam je mar zanj, ne da ga nadziramo. Kakšna je razlika? Tudi to se boste naučili na tem treningu.
V lanskem letu sva delala z okoli 1000 najstniki iz osnovnih in srednjih šol in okoli 700 starši, po celi Sloveniji. Slišala sva veliko zabavnih in tudi pretresljivih zgodb. Vprašanja nekaterih staršev, ki so prihajala tudi po mailu, so se naju močno dotaknila. Ena stvar, ki jo zagotovo veva je, da starši v obdobju odraščajočih otrok potrebujemo podporo in dodatne veščine. Naši otroci odraščajo v drugačnem svetu, kot smo odraščali mi. NI treba, da nam je tako težko in naporno. S to delavnico si boste življenje zanesljivo naredili lažje, lepše in z veliko več bližine v družini.
Kje bo delavnica potekala, prijave in cena delavnice:
• Delavnica bo potekala v Centru za razvoj odnosov – CEZARO, v Ljubljani, na Litijski cesti 38. Izvoz Bizovik in nato še 2 km proti centru.
• Prijavite se lahko preko spletne prijavnice, preko e-mail naslova info@vezal.si ali na GSM 041811999, 041265332.
• Cena delavnice je 190€ + DDV ZA PAR ali 100 € + DDV ZA POSAMEZNIKA (Cene so brez popusta)
Več o delavnici.
Vtisi staršev, ki so že bili na delavnici.
Ker je za delavnico zares veliko zanimanje, se prijavite čim prej, saj je število prijav omejeno. Delava v manjših skupinah in je delo zato tudi bolj kvalitetno.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov, ki bodo vašo uporabniško izkušnjo naredili slajšo. Več informacij

Na strani uporabljamo piškotke, da vam lepše prikažemo vsebino in merimo obiskanost. Če boste uporabljali stran brez spremembe nastavitev piškotkov se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri