Zdrav odnos z najstnikom

 In Osebnostna rast, otroci, Partnerstvo, Starševstvo

V petek 20. aprila 2012, od 17h do 21h.

‘Zdrav odnos z najstnikom’ je krajša oblika delavnice ‘Uspešna komunikacija z najstniki’. Zakaj skrajšana oblika? Zato, ker vam želiva  omogočiti, da na najstništvo pogledate tudi z druge plati. Kje se skriva ključ do skrivnosti, da moč, ki lahko uničuje in ruši, spremenimo v moč, ki ohranja povezanost in stik.

Ne zamudite izjemne priložnosti, da se udeležite delavnice, ki bo zanesljivo rešila veliko vaših vprašanj in vaših stisk  glede vzgoje vašega najstnika.

Delavnice, ki vam bo pokazala povsem nov pogled in nove načine za ohranjanje stika z vašim najstnikom.

Delavnice, ki bo prinesla v vašo družino več miru in veselja.

To je priložnost za vse, ki že imate najstnike in tudi za tiste, ki se pripravljate na najstništvo.

Tokrat imate izjemno priložnost, da se udeležite krajše možnosti, ki je tudi cenejša. Delavnica je lahko uvod v vikend delavnico.

Ko naš otrok odrašča v najstnika, se zelo pogosto spremenijo njegova vedenja, začne prestopati meje in velikokrat naredi tudi stvari, ki so moralno nesprejemljive (krade, laže, se izmika, kadi, se napije,  v vedenju kaže nasilje…).

Popolnoma jasno je, da vas takrat postane sram in da se počutite nemočne. Vzgoja z močjo ne deluje, stik pa ste izgubili. Prav ničesar nimate, s čimer bi lahko postavili zanesljivo mejo in ohranili povezanost. Delavnica ‘Zdrav odnos z najstnikom’ vam bo pokazala nove poti do rešitev in kar boste zanesljivo izvedeli je, da se da vsak odnos popraviti. Dobili boste tudi odgovor kako ga popraviti. Ni treba, da se počutite kot starši, ki so zamočili vzgojo, ker ste starši, ki vam je mar in iščete rešitve. Še nekaj prav takih staršev bo na delavnici in rešitve bomo našli tudi skozi izmenjavo izkušenj!

Tudi midva hodiva podobno zgodbo kot vi. Najini otroci so stari od 16 – 23 let. Kot staršema so se nama dogajale ‘popolnoma običajne’ zgodbe, ki so nama jemale sapo in povzročale neprespane noči.

Cena štiriurne delavnice je 45€ na osebo. DDV je vključen.

Prijavite se s klikom na PRIJAVNICA, ali na GSM 041 265 332, 041 811 999 ali na e-mai info@vezal.si .

Preberite si mnenja staršev s preteklih delavnic.

Več o delavnici TUKAJ.

Vabljeni pari in posamezniki!

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov, ki bodo vašo uporabniško izkušnjo naredili slajšo. Več informacij

Na strani uporabljamo piškotke, da vam lepše prikažemo vsebino in merimo obiskanost. Če boste uporabljali stran brez spremembe nastavitev piškotkov se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri