Družina in mirno življenje z najstnikom – V Mariboru

 In Osebnostna rast, otroci, Partnerstvo, Šole, Starševstvo

Maribor – knjižnica Rotovž – brezplačno predavanje!

Na željo mnogih spet prihajava na Štajersko. V torek, 8. maja 2012 ob 18h, bova imela predavanje v prenovljeni dvorani knjižnice Rotovž, na Rotovškem trgu 2.

Naslov predavanja je ‘Družina in mirno življenje z najstnikom – najstnico’, kjer bova  v dveh šolskih urah predstavila nekaj konkretnih zapletov v odnosih, kratko pojasnilo, kje so razlogi za take zaplete, kako se jim izogniti in kako ohraniti stik z otrokom v tem napornem obdobju. Seveda bova na koncu z veseljem odgovorila na vaša vprašanja. Veliko je tega za tako kratek čas, zato bova za tiste, ki si želite več, ki želite ohraniti stik in to obdobje preživeti zares kvalitetno, organizirala tudi delavnico ‘Uspešna komunikacija z najstniki’, ki bo potekala 18. in 19. maja v istem prostoru.

Ne čakajte, da boste postali starši najstnikov, na to obdobje se je odgovorno pripraviti prej!

Predavanje je brezplačno, zato ne zamudite te izjemne priložnosti.

Klik na: VEČ O DELAVNICI.

Klik na: MNENJA S PRETEKLIH DELAVNIC.

 

 

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov, ki bodo vašo uporabniško izkušnjo naredili slajšo. Več informacij

Na strani uporabljamo piškotke, da vam lepše prikažemo vsebino in merimo obiskanost. Če boste uporabljali stran brez spremembe nastavitev piškotkov se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri