Uspešno postavljanje meja

 In Osebnostna rast, otroci, Partnerstvo, Starševstvo

meje

 

V sredo 6.6. 2012 delavnica ‘Uspešno postavljanje meja‘.

Delavnica je namenjena za starše vseh starosti, z otroki vseh starosti.

Na delavnici bomo pogledali, kaj so meje in čemu služijo meje. Kakšna je razlika med ukazom in mejo? Obstajajo različni načini, da rečemo NE. Kateri? Naučili se jih boste na delavnici. Ali spadate med tiste starše, ki nemočno obstanejo, ko otrok krši dogovore, se ne drži omejitev in vse dela po svoje? Kaj v družino prinese možnost izbire?

Lahko se boste soočili tudi z vprašanjem, kje so moje težave, da ne znam jasno postaviti meja ali da jih postavim na način, da je vsem jasno, da jih ni treba upoštevati?

Odgovor na to vprašanje je lahko prava odrešitev, sploh če imate taščo, mamo ali druge sorodnike, ki brez trkanja vstopajo v vaš svet.

Zato, da vam je delavnica časovno in finančno bolj dosegljiva, sva za vas naredila krajšo verzijo, ki vsebuje koncept dvodnevne delavnice, o kateri si lahko več preberete s klikom na Uspešno postavljanje meja.

Kdaj?

V sredo 6.6.2012 od 18h do 22h.

 Kje?

Litijska 38, Ljubljana. V prostorih zavoda CEZARO, 1. Nadstropje.

Cena?

Cena delavnice je 45€. DDV je vključen.

Kako se prijavim?

Preko spletne prijavnice s klikom na PRIJAVNICA.

Preko elektronskega sporočila na info@vezal.si

Po telefonu: 041265332; 041811999

 

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov, ki bodo vašo uporabniško izkušnjo naredili slajšo. Več informacij

Na strani uporabljamo piškotke, da vam lepše prikažemo vsebino in merimo obiskanost. Če boste uporabljali stran brez spremembe nastavitev piškotkov se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri