Modri ključ – trening partnerskih veščin

 In Osebnostna rast, Partnerstvo, Starševstvo

starost

 

Ko so ju vprašali, kako sta uspela ostati skupaj 65 let, je žena odgovorila: “Rodili smo se v časih, ko smo tisto, kar se je ‘pokvarilo’ popravili… . … Nismo kar vrgli stran.”

MODROST, ZNANJE in IZKUŠNJE. To je vsebina treninga Modri ključ! Začnemo 5.marca, 2013 !

Partnerski odnos je vseživljenjsko učenje, kako živeti skupaj. Ljudje smo družabna bitja in si težko predstavljamo, da bi živeli sami. Potrebujemo nekoga za oporo skozi življenje. Ko spoznamo svojega partnerja, smo navdušeni nad njim, odnos je poln strasti, ljubezni in radovednosti…Osnovna veščina in umetnost, ki jo v življenju potrebujemo je: ‘Kako živeti skupaj?’ Vendar nas tega nikoli niso učili. V odnose vstopamo s svojimi iluzijami, prepričanji in strahovi in mnogokrat se nam zaplete. Lahko smo samo nezadovoljni v sebi, celo nesrečni, včasih pa obupamo in nam je ločitev najlažja rešitev… Ko se zapletemo z otroki pa ta rešitev ne obstaja. Takrat iščemo nove rešitve, včasih smo uspešni, včasih pa se nam odnos začne podirati, kot, da je iz domin…Znebite se prepričanja, da z vami nekaj ni v redu, da nekaj delate narobe in se odprite učenju.

Saj se še spomnite prvih randijev…?

Nato pride do malih in večjih nestrinjanj, ki v odnos prinesejo nezadovoljstvo, občutek popuščanja in monotonosti.

Modri ključ je zelo iskan in obiskan trening življenjskih veščin, kjer se naučimo sporočati, poslušati, slišati in razumeti. Najprej sebe potem drugega. Kjer se naučimo reševati konflikte. Kjer se naučimo veščin zavestnega partnerstva in preko tega zlahka ohranjamo živost v odnosu. Naučimo se sprejemati različnosti. Modri ključ je pot do občutka, da sem tak(a) kot sem, v redu.

Na Modri ključ sta vabljena oba. Kjer bosta skupaj iskala razumevanje in empatijo drug do drugega in preko tega nove poti v vajinem odnosu. Vabljeni ste tudi, če ste sami. Iščete odgovor na to, kako da si težko najdete partnerja ali pa ga najdete in z njim ne zdržite dolgo v zvezi… Ali pa imate kakršnekoli stiske z navezovanjem stikov.

Za več informacij (termini, cena, mnenja udeležencev) INFORMATIVNI LETAK.

Prvo srečanje je 5. marca 2013. Prijavite se preko elektronske prijavnice s klikom na PRIJAVNICA , preko elektronske pošte info@vezal.si  ali na GSM 041 265 332 in 041 811 999 .

Srečanja potekajo v Ljubljani, Litijska 38.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov, ki bodo vašo uporabniško izkušnjo naredili slajšo. Več informacij

Na strani uporabljamo piškotke, da vam lepše prikažemo vsebino in merimo obiskanost. Če boste uporabljali stran brez spremembe nastavitev piškotkov se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri