Modri ključ – trening partnerskih veščin, 2013

 In Vtisi
Recent Posts
Showing 10 comments
 • Ona

  Ko sem bila prvič na MK, me je popolnoma prevzelo, bila sem očarana. predvsem nad Albertom in Leo in nad njuno povezanostjo. Tako sem si želela priti še z možem. Ta skupina je bila popolnoma drugačna od moje prve in ker mož ni bil enako navdušen kot jaz prvič, sem se kar nekaj časa trudila, da sem sebi dovolila uživati tudi v tem MK. Zadovoljna sem, da sem del te skupine, saj sem se naučila precej novega o sebi in z možem bova lahko uporabila kar nekaj idej in izkušenj.
  Vso srečo še naprej,
  Marjana

 • Ona

  Dobila sem zelo veliko novih izkušenj, ki jih bom s pridom uporabila. Lahko sem bila to kar sem in sem zato tudi zelo hvaležna. Hvaležna sem za vajine izkušnje, ki sta jih delila z nami. Naučila sem se kaj so moji filmi in kaj so tvoji … in da je vse ok, če so različni.
  Lea – cenim tvojo direktnost in kako znaš izpeljati stvari.
  Albert – všeč mi je kako se ustaviš, premisliš in šele nato poveš.
  Hvala,
  Valerija

 • Ona

  Še dobro, da sem slišala zgodbe drugih. Dobila sem potrditev da sem ‘normalna’ :) , saj se vsi soočamo z zelo podobnimi stvarmi. To mi je precej olajšalo pogled nase in na naju oba.
  Hvala,
  Petra

 • Ona

  MK je zakon!
  Hvaležna sem, ker sem tu na novo gradila odnos. Vsi dialogi, primeri in zgodbe, ki sem jih slišala so mi pomagali do zavedanja svojih občutkov in hrepenenj.
  Lea-ti si neverjetna, cenim tvoj pogum. albert ti pa si pomirjujoč in te je užitek poslušati.
  Petra

 • Ona

  Hvala lea in Albert, ker sta se trudila in mi/nama stala ob strani, ko sva to najbolj potrebovala. Po malem sva že obupala, da nikoli ne bova znala komunicirati in vidva sta nama pokazala, kaj vse midva zmoreva!
  Hvala, ker sta nama odprla pot, da sva spoznala, da sva za skupaj, kljub vsem najinim strahovom. To da se učim izražati čustva in da mi kdaj že uspe in da jih celo lahko delim s partnerjem je neprecenljivo.
  pri vama cenim, da vedno znova s tako vnemo in energijo prihajata na MK, da delita vajine izkušnje z nami, hkrati pa nam ves čas dajeta občutek, da nismo še en problematičen primer, ampak osebe, ki vama nekaj pomenijo.
  Iva

 • On

  Nisem ravno rad prišel, ker nisem čutil potrebe. Če na koncu potegnem črto, sem vendar veliko dobil. Veliko uporabnega za življenje.
  Želim vama, da nadaljujeta delo, ker to kar delata pomaga ljudem prebroditi na videz nerešljive probleme.
  Andrej

 • On

  Nikoli si ne bi mislil, da bom lahko o svojih problemih, stiskah in mislih spregovoril pred skupino. Zdaj vidim, da je to super, saj s tem, ko rešuješ sebe pomagaš drugim in drugi pomagajo tebi.
  Hvala za izkušnjo. Priporočam.
  Andrej

 • On

  Enkratna stvar za spoznavanje sebe, novih veščin komunikacije in razumevanja sebe in drugih. Albert in Lea, kar tako naprej, super!
  Matjaž

 • On

  Modri ključ je v meni pustil pečat, ki ga ne bom pozabil nikoli. Gonilni sili tega treninga sta Lea in Albert – njuno delo prav občudujem. Prav v čast si štejem, da sem se lahko udeležil teh srečanj, da sem vaju spoznal. Naučil sem se poslušati druge, tudi tiste, ki mi niso bližnji.
  Takšno izkušnjo bi morali predpisati vsem odraslim osebam, če ne prej pa pred poroko. :) . Moje mnenje je, da bi bilo tako na svetu mnogo več srečnih prebivalcev.
  Luka

 • On

  Hvala za priložnost za boljšim! Hvala, ker ste mi pomagali do solz, ki osvobajajo. Počutil sem se sprejeto in zelo sproščeno. Hvaležen sem vama lea in Albert za 1001 izkušnjo in da, Lea vidiš v meni to, česar sam ne vidim in znaš to prebujati. Lea cenim tvojo empatijo!
  Albert, tebi sem hvaležen za umirjenost in strokovnost. Bilo je tudi veliko humorja, ki me je sprostil. Ko sem spoznal vaju, je moje življenje postalo še bolj bogato in moja prihodnost bolj svetleča. Spoznavam, skupaj z mojo drago, da : nemogoče je mogoče :) .
  Josip

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov, ki bodo vašo uporabniško izkušnjo naredili slajšo. Več informacij

Na strani uporabljamo piškotke, da vam lepše prikažemo vsebino in merimo obiskanost. Če boste uporabljali stran brez spremembe nastavitev piškotkov se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri