Vzorci – močnejši od genov? 2013

 In Vtisi
Recent Posts
Showing 15 comments
 • Ona

  »V otroštvu sem se večkrat zaklela, da stoodstotno in sigurno ne bom taka kot moja stara mama. Jaz ne! Sigurno ne bom človek, ki bo drugim delal krivice, sploh ne svojim najbližjim! Pa so minila leta, imam moža, dva otroka in vse prevečkrat uporabljam stavke in kretnje svoje stare mame.

  Lea in Albert, iskrena hvala! Spoznala sem, da so to vzorci, ki jih moraš najprej ozavestit, da lahko sploh kaj spremeniš. Ta delavnica je bila zame odskočna deska k sreči, na tej delavnici sta mi povedala, da lahko sama (vsak trenutek) izberem svoje vedenje.

  Prav vsakemu priporočam delavnico, učenje pa traja vse življenje.

  Lea in Albert, hvaležna sem vama iz srca,

  Neža Čož Plevel«

 • On

  Moj stari oče ni skoraj nič govoril, tudi moj oče ne, sam imam hude težave s komunikacijo. Že to, da pišem tole mnenje je sprememba. Nikoli nisem razmišljal na ta način. Ko sem skoraj popolnoma izgubil stik z družino, sem se odločil, da moram nekaj narediti. Ta delavnica je prva na katero sem šel. Hvaležen sem. Tudi ženi, da me je pospremila in mi dala še eno možnost.
  Jože

 • Ona

  Grem proti 60-tim in mi je žal, da na tej delavnici nisem bila prej. Vendar nič ni zamujeno. Še vedno lahko kaj naredim in vem, da bom s pomočjo te delavnice ali zaradi te delavnice znala poglobiti stik z otroki. Vem, točno vem kaj moram narediti drugače. Mislim, da bom prelomila prepričanje mojih prednikov generacije nazaj.
  Marina

 • Ona

  Moj odgovor glede na naslov delavnice bi bil, da so vzorci lahko močnejši od genov, dokler se jih ne zavedamo. Na današnji delavnici sem jih kar nekaj odkrila – tudi takih, ki me nadlegujejo. Zdaj vem, kako se jih lotiti. Upam, da mi bo uspelo. Vem, da ni preprosto – ampak začela sem in sem ponosna nase! Delavnica je super!

  Mojca

 • Ona

  Dobila sem ključ za raziskovanje sebe in zdaj komaj čakam, da bom raziskovala naprej. Super je!
  Viki

 • On

  Odlično. Veliko novih spoznanj. Priporočam!
  Edo

 • On

  Življenje je stkano iz naših prednikov in naša zgodovina lahko postane naša sedanjost, če se ne zavedamo od kod prihajamo. Zelo pomembna in potrebna delavnica za vsakogar.
  Rudi

 • Ona

  Želim si, da bi bil z mano mož. Morda mu bo moja sprememba pomagala, da še enkrat prideva skupaj. Pomislila sem, kako tudi mi prenašamo naprej na naše otroke, kar smo mi dobili od naših staršev. Ene stvari bi res morali nehati početi. Bom delala na tem. Zdaj vem pot….
  Gordana

 • Ona

  Uf, tole je bilo pa močno! Veliko starih stvari na nov način, bi rekla. Vse kar sem danes delala na sebi, je bilo nekaj kar že poznam, s čimer se ubadam in tudi bojujem. Danes pa sem spoznala način, kako preproznavati vzorce, se jih zavedti jih spremeniti, ki je veliko bolj nežen in prizanesljiv. Mene ne ovirajo moja vedenja samo v bližnjih odnosih ampak me tudi v službi. Tako da sem zares hvaležna za tole delavnico.
  Milena

 • On

  Veliko več stvari imam v zavedanju, kot sem jih imel pred štirimi urami. Imam mešane občutke, od žalosti, zmedenosti, veselja… Veliko bom moral še delati. Sem hvaležen ženi, da me je preprosila za obisk na tej delavnici. In delo v skupini je popolnoma nekaj drugega, kot sem si predstavljal. Super sem se počutil. Hvala tudi vama Lea in Albert za osebno zgodbo in tudi za humor, ki delavnico naredi bolj lahkotno.
  Iztok

 • Ona

  Super delavnica za spoznavanje sebe in svojih vedenj. Priporočam.
  Ema

 • Ona

  Sploh ne znam povedati, kaj se mi dogaja. Toliko novih spoznanj. Delavnico absolutno priporočam vsakemu. Ni treba, da imate težave. To je za osebno rast in lažje življenje.
  Barbara

 • On

  Sem v stiku s svojimi prepričanji in z zavedanjem od kod so. Prav smešno je, da so se mi nekatera prepričanja zdela glupa, pa jih kar nisem mogel spremeniti. Odprle so se mi popolnoma nove dimenzije glede razumevanja samega sebe. Po mojem imam dela za 100 let :) .
  Dušan

 • On

  Na delavnici sem se počutil varno. Dovolj varno, da sem prišel v stik s svojimi agresivnimi vedenji in spoznanjem kdaj izbiram ta vedenja. Mislim, da bom sedaj lažje izbral kaj drugega – naredil spremembo. Kadar sem v takem vedenju (bil do sedaj) sem se počutil brez moči, da bi naredil drugače in s tem prizadel ljudi, ki mi največ pomenijo. In še mislil sem, da so drugi krivi za moje vedenje. To je veliko spoznanje, občutek imam, kot da sem olajšan velikega bremena. Hvala! Super delavnica. To bi morali imeti za predporočno delavnico.
  Blaž

 • Ona

  Presenečena sem, kako hitro minejo štiri ure in še bolj presenečena nad novimi spoznanji. S pomočjo naših prednikov se res lahko veliko naučimo in ta hip imam občutek, da veliko več vedenj, dejanj, prepričanj… pri sebi vidim drugače, jih znam pojasniti, razumem jih. Spremembe bodo lažje, saj me veliko od teh ‘stvari’ v življenju močno ovira.
  Meri

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov, ki bodo vašo uporabniško izkušnjo naredili slajšo. Več informacij

Na strani uporabljamo piškotke, da vam lepše prikažemo vsebino in merimo obiskanost. Če boste uporabljali stran brez spremembe nastavitev piškotkov se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri