Prihajata Kirsten Seidenfaden in Piet Draiby – priporočamo!

 In Osebnostna rast, Partnerstvo, Podjetja, Šole, Starševstvo, Uncategorized @sl

 

Kirsten and Piet

Kirsten and Piet

Zavod Vezal in Zavod Cezaro organizirata demonstracijsko delavnico: ‘Lažje do obvladovanja napetih situacij v odnosih’, delavnica bo v ponedeljek, 10. junija 2013, ob 18h v veliki dvorani Ekonomske fakultete v Ljubljani, na naslovu Kardeljeva ploščad 17, Ljubljana.

S prevodom v slovenščino.

Kirsten Seidenfaden in Piet Draiby sta avtorja svetovnih uspešnic:

»The Vibrant Relationship« in »The Vibrant Family«.

Kolikokrat ste se v življenju počutili nerazumljeni ali niste uspeli doumeti besed in dejanj bližnjega? Ste kdaj obupovali nad dejstvom, da ljubezen ni dovolj za harmoničen, izpolnjujoč odnos?
Kot večino reči v življenju se tudi tega lahko naučimo …

2 urna demonstracijska delavnica, ki vam lahko spremeni življenje,

za vse, ki si želite izboljšati medsebojne odnose.

V Slovenijo prvič prihajata svetovno priznana danska strokovnjaka, ki sta svoje življenje posvetila proučevanju poti k zmanjševanju napetosti v odnosih.

KIRSTEN SEIDENFADEN in PIET DRAIBY sta avtorja knjig »The Vibrant Relationship« in »The Vibrant Family«, ki sta zaradi uporabljenega inovativnega pristopa k razvoju odnosov postali svetovni uspešnici.

Skozi praktične primere bosta predstavila, kako se z uporabo novih pristopov v komunikaciji lahko izognemo ponavljajočim zapletom v odnosih in ustvarimo pozitivno naravnano okolje. Razumevanje mentalnih in čustvenih dogajanj pri drugih in v sebi je psihološki temelj, ki nam omogoča učinkovito sobivanje z drugimi.

O tem govori do sedaj v Sloveniji še neznan koncept, imenovan mentalizacija, ki se v svetu vse bolj uveljavlja kot pomemben segment razumevanja odnosov. Predstavila bosta načine izražanja in prepoznavanja čustev, telesnih sporočil in miselne namere v vedenjih drugih in pri sebi. S tem lahko kot učitelji, vzgojitelji in starši postanemo bolj osredotočeni na to, kako se prepletajo dogajanja v otrokovem in v našem umu.

Spregovorila bosta tudi o konkretnih primerih dialogov, ki omogočajo, da s preprostim pristopom obvladujemo neželena in vztrajna konfliktna področja, v katerih nastopajo medsebojni boji zaradi razlik, ki se pojavljajo med ljudmi v kontekstu šolske skupnosti in v družini.

Ozadje celotnega psihološkega razvoja je sprejemajoč pristop, ki omogoča ustvarjanje bližine. Gre za dve plati istega kovanca, ki vzajemno delujeta od rojstva do zrelega in funkcionalnega človeškega bitja.

CENA

Cena delavnice za eno osebo 30€.

KAKO DO 50% POPUSTA?

Prijavite preko e-pošte na leja@cezaro.si in si zagotovite 50% POPUST

Vstopnica s popustom je 15€, v primeru udeležbe v paru je cena za drugo osebo le 10€.


KDAJ IN KJE

Delavnica bo v ponedeljek, 10. junija 2013, ob 18h v veliki dvorani Ekonomske fakultete v Ljubljani, na naslovu Kardeljeva ploščad 17, Ljubljana

Udeležba na demonstracijski delavnici vam omogoča prednostno prijavo s popustom na intenzivno dvodnevno delavnico, ki jo bosta predavatelja izvedla v Ljubljani, 15. in 16. novembra 2013. Več informacij in prijave na naslovu: www.cezaro.si ali po elektronski pošti: leja@cezaro.si

O PREDAVATELJIH

Kirsten and Piet

Kirsten and Piet

KIRSTEN SEIDENFADEN
je klinična psihologinja (Univerza v Kopenhagnu, 1976), specialistka psihoterapije in supervizije. Podiplomsko izobraževanje iz sistemske družinske terapije, psihodinamske terapije in relacijske

partnerske terapije. Soustanoviteljica danskega inštituta The Danish Imago Institute (1998) in centra Center for Relation Focused Therapy (2004).
V zadnjih letih se Centre for Relation Focused Therapy ukvarja predvsem z delavnicami in izobraževanji za pare in starše in podiplomskim študijem »Relation Focused Psychoterapy« za psihoterapevte, psihologe in psihiatre.

PIET DRAIBY
je doktor medicine (Univerza v Kopenhagnu, 1972). Po nekaj letih dela kot splošni zdravnik je Piet postal specialist in supervizor psihiatrije z otroke in mladostnike. Dolga leta je vodil ambulantni oddelek za mladostnike, danes pa ima zasebno psihiatrično ordinacijo za otroke in mladostnike.
Njegov podiplomski študij vključuje psihodinamsko terapijo, geštalt terapijo, sistemsko družinsko terapijo, psihoterapijo za otroke in relacijsko partnersko terapijo.

S Kirsten Seidenfaden vodita Center for Relation Focused Therapy

‘The Vibrant Relationship’ in ‘The Vibrant Family’

svetovni uspešnici boste lahko kupili na predavanju. Koncepta »sprejemajoča bližina« in »dialog medsebojnega sprejemanja« sta predstavljena na njuni spletni strani: www.relationsterapi.dk

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov, ki bodo vašo uporabniško izkušnjo naredili slajšo. Več informacij

Na strani uporabljamo piškotke, da vam lepše prikažemo vsebino in merimo obiskanost. Če boste uporabljali stran brez spremembe nastavitev piškotkov se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri