Uspešna komunikacija z najstniki

 In Osebnostna rast, otroci, Partnerstvo, Starševstvo

gora1

V petek, 15. novembra od 17:00 do 21:00 in v soboto,16. novembra od 9:30 do 17:30 v Ljubljani. Darilo: knjiga ‘Izštekani najstniki in starši, ki štekajo’.

Se soočate z malodušjem pri vašem najstniku? S poraznimi rezultati? z neopravljenimi popravnimi izpiti? S pretirano obremenjenostjo? Z lenobo? Vas moti način, kako se vaš najstnik verbalno odziva? Prestopa meje in ga ne znate ustaviti?  Ste ločeni in vedno kadar otroku ni kaj prav ‘pobegne’ k drugemu staršu, kjer veljajo drugačna ‘bolj prijazna’ pravila? Ali živite v hiši z mnogo sorodniki in nimate moči, da bi lahko sami vzgajali? In kar je najhuje, ali dobivate občutek, da izgubljate stik z vašim najstnikom? Da ne veste kaj razmišlja, s kom se druži, kako gleda na svet, prestopa meje in ne upošteva dogovorov? Se ubadate z občutki krivde, da ste nekaj naredili narobe?

Ali pa morda sploh še nimate najstnika in se želite v naprej pripraviti?

Vem, še veliko več je vprašanj, kot je zgoraj omenjenih. Obdobje najstništva pomeni spremembo za vso družino. Večina staršev misli, da so to kratkotrajne ‘muhe’ in upori, vendar ni tako. To je obdobje, ko našega otroka najlažje izgubimo. Zelo hitro se nam lahko zgodi, da ne vemo več nič o njem, ne poznamo njegovih prijateljev, ne vemo kako razmišlja…

Delavnica je posebna priložnost za vas, da rešite stisko ali problem na način, ki bo miroljuben in bo v vašo družino prinesel povezanost in stik. Lahko si obetate mirnejše življenje in miren spanec.

Ta delavnica vam bo dala veščine, ki vam bodo omogočile stik z vašim najstnikom, dala vam bo veščine razumevanja,  dala vam bo načine kako postaviti meje in mnogo poti, kako priti do rešitev, ki bodo trajne in učinkovite.

Kje bo delavnica potekala, prijave in cena delavnice:

  • Delavnica bo potekala v Centru za razvoj odnosov – CEZARO, v Ljubljani, na Litijski cesti 38. Izvoz Bizovik in nato še 2 km proti centru.
  • Prijavite se lahko preko spletne prijavnice, preko e-mail naslova info@vezal.si ali na GSM 041811999, 041265332.
  • Cena delavnice je 240€ za par in 140€ za posameznika. DDV je vštet v ceno.
  • Udeleženci delavnice za darilo dobijo knjigo v vrednosti 35€: ‘Izštekani najstniki in starši ki štekajo’,  in sicer par 1 brezplačen izvod, posamezniki 1 brezplačen izvod.

Več o delavnici.

Vtisi staršev, ki so že bili na delavnici.
Ker je za delavnico zares veliko zanimanje, se prijavite čim prej, saj je število prijav omejeno. Delava v manjših skupinah in je delo zato tudi bolj kvalitetno.

S pomočjo teh delavnic, najinih izkušenj iz individualnih srečanj ter najine osebne izkušnje, bo v novembru izšla knjiga IZŠTEKANI NAJSTNIKI IN STARŠI, KI ŠTEKAJO – Avtorja: dr. Albert Mrgole in Leonida Mrgole.

 

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov, ki bodo vašo uporabniško izkušnjo naredili slajšo. Več informacij

Na strani uporabljamo piškotke, da vam lepše prikažemo vsebino in merimo obiskanost. Če boste uporabljali stran brez spremembe nastavitev piškotkov se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri