Uspešna komunikacija z najstniki – v maju

 In Uncategorized @sl
Žal mi je sine, za tole ne obstaja aplikacija. USPEŠNA KOMUNIKACIJA Z NAJSTNIKI

Žal mi je sine, za tole ne obstaja aplikacija.
USPEŠNA KOMUNIKACIJA Z NAJSTNIKI

Vabljeni na dvodnevno delavnico Uspešna komunikacija z najstniki.

V petek, 23. maja 2014 od 17:00 do 21:00 in v soboto, 24. maja 2014 od 9:30 do 17:30 v Ljubljani. Knjigo ‘Izštekani najstniki in starši, ki štekajo’, udeleženci delavnice lahko kupijo s 50% popustom.

Se soočate z malodušjem pri vašem najstniku? S poraznimi rezultati? Z neopravljenimi popravnimi izpiti? S pretirano obremenjenostjo? Z lenobo? Vas moti način, kako se vaš najstnik verbalno odziva? Prestopa meje in ga ne znate ustaviti?  Ste ločeni in vedno kadar otroku ni kaj prav ‘pobegne’ k drugemu staršu, kjer veljajo drugačna ‘bolj prijazna’ pravila? Ali živite v hiši z mnogo sorodniki in nimate moči, da bi lahko sami vzgajali? In kar je najhuje, ali dobivate občutek, da izgubljate stik z vašim najstnikom? Da ne veste kaj razmišlja, s kom se druži, kako gleda na svet, prestopa meje in ne upošteva dogovorov? Se ubadate z občutki krivde, da ste nekaj naredili narobe?

Ali ste v paniki, ker z vašim najstnikom nimate stika in pojma nimate kaj se z njim dogaja?

Ali pa morda sploh še nimate najstnika in se želite v naprej pripraviti?

Vem, še veliko več je vprašanj, kot je zgoraj omenjenih. Obdobje najstništva pomeni spremembo za vso družino. Večina staršev misli, da so to kratkotrajne ‘muhe’ in upori, vendar ni tako. To je obdobje, ko našega otroka najlažje izgubimo. Zelo hitro se nam lahko zgodi, da ne vemo več nič o njem, ne poznamo njegovih prijateljev, ne vemo kako razmišlja…

Delavnica je posebna priložnost za vas, da rešite stisko ali problem na način, ki bo miroljuben in bo v vašo družino prinesel povezanost in stik. Lahko si obetate mirnejše življenje in miren spanec.

Ta delavnica vam bo dala veščine, ki vam bodo omogočile stik z vašim najstnikom, dala vam bo veščine razumevanja,  dala vam bo načine kako postaviti meje in mnogo poti, kako priti do rešitev, ki bodo trajne in učinkovite.

Kje bo delavnica potekala, prijave in cena delavnice:

  • Delavnica bo potekala v zavodu Vezal – Cesta 24. junija 25, Ljublajna – Črnuče. ZEMLJEVID
  • Prijavite se lahko preko spletne prijavnice, preko e-mail naslova info@vezal.si ali na GSM 041811999, 041265332.
  • Cena delavnice je 240€ za par in 150€ za posameznika. DDV je vštet v ceno.
  • Udeleženci delavnice za darilo dobijo ugodnost: knjigo v vrednosti 35€: ‘Izštekani najstniki in starši ki štekajo’,  s 50% popustom.

Več o delavnici.

Takole sporočajo starši:

Morava  vama sporočiti, da še vedno črpava iz zakladnice novih spoznanj na delavnici Uspešna komunikacija z najstniki, v Črnučah in da je odziv najinega najstarejšega najstnika neverjeten. Komunikacija in vzdušje v družini sta se zelo izboljšala. Nama je bila odvzeta teža odgovornosti, pod katero sva prej klonila, in najstnika sprejemava kot samostojno osebo, vse bolj neodvisno od naju, ki pa mora hkrati sprejemati pogoje našega skupnega bivanja. Odločitve so njegove, prav tako pa tudi posledice odločitev. Še enkrat vama hvala za čas, ki smo ga preživeli skupaj!

Vtisi staršev, ki so že bili na delavnici.
Ker je za delavnico zares veliko zanimanje, se prijavite čim prej, saj je število prijav omejeno. Delava v manjših skupinah in je delo zato tudi bolj kvalitetno.

 

 

 

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov, ki bodo vašo uporabniško izkušnjo naredili slajšo. Več informacij

Na strani uporabljamo piškotke, da vam lepše prikažemo vsebino in merimo obiskanost. Če boste uporabljali stran brez spremembe nastavitev piškotkov se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri