Modri ključ-trening partnerskih veščin

 In Uncategorized @sl
Pogovor, razumevanje empatija - ključ do bližine

Pogovor, razumevanje empatija – ključ do bližine

 

Oktobra  začnemo delati z novo skupino parov, na treningu partnerskih veščin.

Se kdaj počutite v odnosu kot pes in mačka? Včasih je tako, da se ne morem nad ničemer pritoževati in vendar je slika najinega odnosa razsuta in zaradi slabe komunikacije polno koščkov manjka. Ali pa sva v boju. Ves čas v prepiru in to za malenkosti… Vas obdaja občutek, da tako ne bi radi preživeli vsega življenja s svojim partnerjem, vendar ne veste kako drugače? Vabiva vas, da se nam pridružite v novo nastajajoči skupini, kjer sta učenje in delo na odnosu na prvem mestu. Kjer ne bomo iskali kdo je kriv, temveč se bomo ukvarjali s smislom, da sistem deluje kot deluje in poiskali poti do razumevanja in sprememb preko empatije.

Več informacij najdete s klikom na povezavo MODRI KLJUČ.

Datumi in cena delavnice s klikom na PODROBNOSTI O DELAVNICI.

Mnenje udeleženca:

Na to delavnico sem prišel z veliko odpora. Pravzaprav sem prišel zato, da mi ne bi žena očitala, da nisem poskusil vsega. Za nama je težka zgodba prevare, odtujenost v odnosu in še nekaj mesecev nazaj sva se pogovarjala o tem, kako bi bila ločitev čim manj boleča – predvsem za otroke. Ko zdaj gledam nazaj, se mi zdi, da v resnici nisva mislila na nikogar, razen nase. Bila sva kot pes in mačka. Branila sva vsak svoj teritorij, za ceno varnosti v družini.

S delavnice odhajam prerojen, dobil sem toliko novih uvidov, ki mi jih do sedaj ni dala nobena šola. Občutek imam, da vem kdo sem, da se razumem, vem za svoje potrebe in kar je neverjetno. Vem kdo je moja žena, vem za njene potrebe in vem še nekaj – nikoli je ne bi hotel izgubiti. Ja, to je sprememba v katero je res težko verjeti. In še nekaj vem. Da ta sprememba ni za vedno, da je odnos živ in da zahteva nego in skrb.

Hvaležen sem, da sem spoznal Leo in Alberta. Neverjetna sta, kako profesionalno in hkrati varno domače znata delati z ljudmi. Včasih je bilo težko, da bi najraje odšel, bil sem tudi kdaj jezen, ampak zdaj vem, da je bilo to del procesa. Onadva vse to nosita z veliko empatijo. Hvala vama!!!

Jure, 45 let

Poglejte si ostala MNENJA UDELEŽENCEV

 

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov, ki bodo vašo uporabniško izkušnjo naredili slajšo. Več informacij

Na strani uporabljamo piškotke, da vam lepše prikažemo vsebino in merimo obiskanost. Če boste uporabljali stran brez spremembe nastavitev piškotkov se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri