Stop starim vzorcem

 In Uncategorized @sl

thumb_w800

 

ZA POVEZANOST Z BLIŽNJIMI MED PRAZNIKI.

Prihajajo praznični dnevi. V mojem srcu se prebujajo občutki topline, nekje iz ozadja prihajajo pričakovanja po povezanosti, po vonju domačnosti, po miru, po sproščenosti. Veliko razmišljam o tem, kako bi razveselil svoje bližnje, otroke in partnerko. Živim v vzdušju pričakovanja. Bolj se bližajo praznični dnevi, bolj sem v zavedanju strahu. Ali bo spet tako kot vsako leto?

  • Ali se bo spet zgodilo nekaj nepričakovanega, kar me bo vrglo iz ravnotežja?
    Ali se bo vzdušje praznikov porušilo ob naših najboljših namerah in ob nepomembnih malenkostih?
    Ali bom ves čas praznikov napet in kot na preži, samo da ne bi šlo kaj narobe?
  • Ali ni že čas, da bi naredil spremembo, kjer bom razumel svoje vzorce vedenja, vsa čustva, ki sodelujejo v zapletih in razumel, kaj se za praznike dejansko dogaja v meni?

V ponedeljek, 22. decembra 2014 imate od 17h do 21h možnost udeležbe na delavnici STOP STARIM VZORCEM. ZA POVEZANOST Z BLIŽNJIMI MED PRAZNIKI.

Ukvarjali se bomo z delom na sebi: z vzorci, ki jih imamo glede praznovanja in prazničnih pričakovanj. In raziskovali, kaj je resnično v naših čustvih, v naših hrepenenjih, kaj pričakujemo od partnerja, od bližnjih.
Omogočili si bomo, da bomo slišali partnerja in da bo partner slišal nas. Vabljeni v parih ali posamezno.

Cena delavnice je 60€.

Delavnica bo potekala v Črnučah

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov, ki bodo vašo uporabniško izkušnjo naredili slajšo. Več informacij

Na strani uporabljamo piškotke, da vam lepše prikažemo vsebino in merimo obiskanost. Če boste uporabljali stran brez spremembe nastavitev piškotkov se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri