Vzorci močnejši od genov

 In Uncategorized @sl

vzorci

28. maja 2015 od 17:00 do 21:00

Delavnica , kjer počasi po korakih iščemo razumevanje lastnih vedenj, prepričanj, razumevanje naših reakcij in frustracij, smisel našega načina razmišljanja, od kje prihajajo določeni vzorci, ki jih imamo, kaj od tega kar smo se naučili nam koristi, kaj nas ovira in kako to spremeniti…

Zelo težko je kadar padete v centrifugo neprepoznavnih čustev, občutite jezo in nemoč pa si ne znate pomagati. Tako dogajanje v vašem telesu povzroči izmučenost. Najhuje pa je, da gre mnogokrat za skoraj nepomembne reči, vi pa ste popolnoma iz sebe. Obisk te delavnice vam bo pomagal prepoznati in razumeti te občutke. Ko jih boste lahko razumeli, bo čas, ki ga potrebujete, da se sestavite krajši, ali pa vas ti občutki sploh ne bodo več obiskali tako pogosto. Zavedanje in razumevanje nefunkcionalnih vedenj vodi k lažjim spremembam.

Vsa vedenja in reakcije so naša dediščina, ki jo nosimo s sabo. Vendar nas obogati šele takrat, ko se je zavedamo!

Naučili se bomo ugotoviti, kateri vzorci so tisti, ki nam v življenju koristijo in kateri tisti, ki nam niso ravno v pomoč. Ali se da vzorce, ki nam niso v pomoč, ki niso funkcionalni ali nam celo škodijo zamenjati. Naučili se bomo novih načinov in novih poti zavedanja in delovanja. Občutek, ko razumeš sebe in svoje reakcije je zelo varen in sproščujoč občutek. Zato na to delavnico iz srca vabimo vsakega izmed vas, ne glede na starost in spol.

Velikost skupine: do največ 16 udeležencev.

Cena: 60 € na udeleženca, (vključeno gradivo)

Prijave preko e-prijavnice ali na info@vezal.si (sprejemamo do zasedenosti skupin).

Delavnice potekajo: Vezal -Usnjarska 9, KAMNIK klik na ZEMLJEVID

Več o delavnici s klikom na ‘Vzorci’.

MNENJA.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov, ki bodo vašo uporabniško izkušnjo naredili slajšo. Več informacij

Na strani uporabljamo piškotke, da vam lepše prikažemo vsebino in merimo obiskanost. Če boste uporabljali stran brez spremembe nastavitev piškotkov se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri