Vezalova tradicionalna dogodivščina – izlet

 In Uncategorized @sl
nove dogodivščine

nove dogodivščine

Odhod 5.9.2015 0b 7.30 iz Ljubljane

Vabljeni na najbolj Prištekan dan v tem letu. Poglobili se bomo v naše korenine s pogledom v osrčje matere zemlje v RUDNIKU VELENJE, malo pobrskali po zgodovini in se nato odpravili pogledat zakaj slovenski pivovarji bežijo iz Slovenije.

Ogledali si bomo pivovarno Bevog in nastanek ale piv, ustvarjalci pivovarne nam obljubljajo drznost in ustvarjalnost v okusih.

Nato se bomo prepustili sproščenemu druženju, spoznavanju in povezovanju.

Namen izleta je, da si vzamemo en sproščen dan, ki bo poln smeha, prijateljev in prištekanosti nase.

Ob tem naj povem, da letos praznujemo Vezalov 10. rojstni dan in Lein 50. Rojstni dan, več kot dovolj za vašo prijavo. Lea bo tudi poskrbela, da boste vsi malo presenečeni. A saj veste, presenečenje ostaja skrivnost do zadnjega.

Na Izlet lahko povabite tudi vaše prijatelje, dajmo jim priložnost, da se spoznajo z Vezalom.

Prištekan kažipot FFF:

  • 7:30___ odhod iz Ljubljane.
  • 8:30___ Spust v rudnik Velenje za na pot dobimo s sabo rudarsko malico,  kdor noče priti v stik z globoko energijo matere zemlje, bo počakal na sprehodu ob čudovitem Velenjskem jezeru
  • 11:45___ se odpravimo na pot proti škratovi deželi
  • 15:00___ pivovarna Bevog v Bad Radkersburgu (Radenci), ogledali si bomo pivovarno, degustirali 5 vrst piv in dobili bomo prigrizek
  • 18:00___ Pozno kosilo, pivo, relax in domov

Pridržujemo si pravice za manjše spremembe v urniku.

Cena izleta: 40€ in vključuje:

Prevoz, vstopnino v muzej premogovništva in v rudnik, vključno z rudarsko malico, ki je lahko tudi vegetarijanska, vstopnino v pivovarno z degustacijo in prigrizkom. Karto kupite na avtobusu :). Potrebujemo minimalno 35 prijav.

Vse kar se bo dogajalo po 18.00 ni vključeno v ceno J. Torej pozno kosilo in pijača.

A ni fajn, ko se lahko že veselimo čudovitega septembra, ki bo poln dogodivščin. 

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov, ki bodo vašo uporabniško izkušnjo naredili slajšo. Več informacij

Na strani uporabljamo piškotke, da vam lepše prikažemo vsebino in merimo obiskanost. Če boste uporabljali stran brez spremembe nastavitev piškotkov se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri