O v čustva usmerjeni terapiji in EFT pristopu si več preberite na uradni strani.

www.eftvezal.si

 

 

V čustva usmerjena terapija

Najina velika želja po novih znanjih in radovednost v razumevanju zapletov v odnosih, naju je pred dobrima dvema letoma pripeljala do odkritja v čustva usmerjene terapije (EFT). Ob napredku, ki sva ga opazovala pri parih, ki so prihajali k nama na terapijo, sva postajala vedno bolj navdušena in sva zato začela organizirati izobraževanje EFT v Sloveniji. Emotionally Focused Therapy sva prevedla v čustva usmerjeno terapijo, ki JE psihoterapevtska modaliteta in NI tehnika tapkanja.

EFT uporabljava pri delu z družinami, pari in s posamezniki. Uporabljava ga tudi pri delu s skupinami in v delovnih kolektivih. Njegova izjemna kvaliteta je da s spremembo skozi čustva naredimo spremembo na dolgi rok. Zato verjameva, da bi z znanjem in razumevanjem EFT lahko spremenili vsako vzdušje, v kateremkoli okolju.

eftvezal

Start typing and press Enter to search

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov, ki bodo vašo uporabniško izkušnjo naredili slajšo. Več informacij

Na strani uporabljamo piškotke, da vam lepše prikažemo vsebino in merimo obiskanost. Če boste uporabljali stran brez spremembe nastavitev piškotkov se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri