Vsak človek potrebuje drugega človeka

Vsak človek potrebuje ogledalo. To ogledalo so lahko starši, prijatelji, partner, kolegi, mimoidoči… Sam ne bi mogel preživeti.

Če ste gledali film Brodolomec, kjer Chuck Noland (Tom Hanks) po letalski nesreči preživlja čas sam na divjem otoku, se verjetno spomnite Wilsona. Žoge, ki ji je dal obraz, lase, oči, usta… Z njo se je pogovarjal, z njo je imel stik… Wilson mu je pomagal preživeti, pomagal mu je videti drugo plat, pomagal mu je ustvariti drugo stran zgodbe, dajal mu je upanje in moč… In zame najbolj ganljiv prizor je sigurno tisti, ko Wilsona odnese morje

V času hitenja in nujnosti tudi mi pozabljamo na stike, se vse manj družimo in veselimo.

Vezal je letos poskrbel za druženje.

PRIDRUŽITE SE NAM 14. FEBRUARJA NA PRVEM VEZALOVEM LJUBEZENSKEM VEČERU V KAVARNI MARJANCA.

Namen tega srečanja je, da posvetimo čas sebi, drug drugemu in tudi stiku z drugimi. Da se imamo preprosto lepo, da si prikličemo iskren nasmeh in radost.

Published by

simon

Rada imam sebe. Rada imam G.A. in najine otroke. Rada imam svoje starše, mojo sis in vse okoli nje, rada imam prijatelje, rada imam živali in ljudi, rada imam letne čase, še posebej pomlad in jesen. Rada imam naravo, še posebej vonj po morju in vonj po gozdu. Rada imam življenje. Sovražim bolj malo stvari, nekaj jih pa je. To so: hud mraz, huda vročina, zobar in dnevi, ko sem slabe volje. Moje življensko vodilo je: 'Kar deluje razvijaj, kar ne deluje opusti!' Ves čas nekaj počnem, npr. se na različne načine družim z najinimi otroki, berem, pišem, se sprehajam, tičim s prijatelji,služim novce/refleksoterapija, partnersko svetovanje - kopilotka G.A., opravljam razna prijetna in neprijetna gospodinjska opravila. V vsem kar počnem v glavnem uživam, izjema so stvari, ki jih MORAM opraviti - teh ne maram. Moje živali - moja skrita ljubezen. Irska seterka GoYa, muc Miško in mucka Etna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *