Čustvena izgorelost -Praktikum za pedagoške delavce

99.00  z DDV

Pripravila sva interaktivni praktikum, kjer vam bova na konkretnih primerih pojasnila načine prepoznavanja, obvladovanja in premagovanja čustvene izgorelosti.

V štirih tedenskih srečanjih po 90 minut preko zooma boste pridobili izkušnje, imeli pa boste tudi možnost, da postavite svoja vprašanja in dobite odgovore za svoje primere.

Datume najdete spodaj v opisu.

Predprijave po znižani ceni zbiramo do 2.1.2022

Kategorija:

Opis

ČUSTVENA IZGORELOST

Praktikum za vse, ki delajo v pedagoških poklicih

Ali prepoznate znake čustvenega izgorevanja: brezvoljnost, menjavanje razpoloženj kar tako, naveličanost, izčrpanost, nemoč, ne dokončamo dela, ves čas smo utrujeni brez razloga, naveličani, vsega je preveč, izgubljamo smisel do vsega, nespečnost, prebavne težave, nekaj nam manjka in ne vemo, kaj, izgubljamo delovni zanos,…?

Prepoznate občutke malodušja pri sebi, pri svojih bližnjih, pri sodelavcih?

Pri svojem delu vse bolj prepoznavava, da se nas je vseh polotilo neko nevidno in neprepoznavno stanje, ki nam duši optimizem in delovno učinkovitost. Poimenovala sva ga: ČUSTVENO IZGOREVANJE.

Pripravila sva interaktivni praktikum, kjer vam bova na konkretnih primerih pojasnila načine prepoznavanja, obvladovanja in premagovanja čustvene izgorelosti. V štirih tedenskih srečanjih po 90 minut preko zooma boste pridobili izkušnje, imeli pa boste tudi možnost, da postavite svoja vprašanja in dobite odgovore za svoje primere.

V šestih korakih vam bova podala ključne vsebine:

  • kaj je čustveno izgorevanje,
  • razumevanje logike in pomena čustev v naših vsakdanjih vedenjih,
  • čustvene potrebe in kako jih zadovoljimo
  • učinkoviti načini, ki pomagajo regulirati stanja, kadar zaradi stresa izgubimo čustveno ravnotežje.

Z izkušnjami, ki jih boste lahko uporabili takoj – pri sebi, pri svojih bližnjih, v službi kot učitelji, vzgojitelji, za delo z otroki od vrtca dalje, kot tudi kot trenerji in mentorji – boste poskrbeli za svojo odpornost in duševno dobrobit ter zdravje v razmerah, ki vsak dan znova prinašajo nepredvidljive stresne pritiske. Verjameva, da ko okrepimo sebe, lahko šele stojimo ob strani tudi drugim.

Delavnica bo potekala preko zooma na naslednje datume:

24. januar 2022 od 18h do 19.30

31. januar 2022 od 18h do 19.30

7. februar 2022 od 18h do 19.30

14. februar 2022 od 18h do 19.30

Go to Top