Izštekani najstniki in starši, ki štekajo

Brezčasna uspešnica na področju vzgoje najstnikov.

“Tukaj bi blo fino naredit en kratek predstavitveni video. Lahko samo muzika s tekstom”

Knjiga, ki spreminja svet

Odnos z bližnjimi je poglavitni element za zdrav vsakdan.

Knjiga je prvotno namenjena staršem najstnikov, ki želijo vspostaviti, hraniti ali pa krepiti stik s svojim otrokom.

Skozi resnične zgodbe s primeri in utemeljenimi rešitvami strokonjakov bralec krepi osebno rast, se uči vzgojnih tehnik in pridobiva nove izkušnje v odnosih.

Knjigo priporočamo tudi staršem otrok, ki še niso v najstniških letih. Veliko primerov se splošno navezuje na vzgojo ostali pa dajejo znanje, ki ga boste starši mlajših otrok kmalu lahko uporabili.

Je tudi odličen pripomoček za učitelje in ostale šolske delavce, ki so vsakodnevno v stiku z mladimi.

Edinstven način uporabe

Knjiga Izštekani najstniki in starši, ki štekajo vas preko resničnih zgodb z rešitvami in preko osebnega razvoja pripelje do rešitev tudi v najtežjih situacijah.

Ta knjiga ima edinstveno sestavo. Sestoji iz treh delov in jo je mogoče uporabiti kot priročnik za določene težave.

V kazalu lahko hitro in enostavno najdete primer in rešitev.

Lahko pa jo berete od začetka do konca in preko osebne rasti močno okrepite vaše odnose.

Postanite starši kištekajo

Mnenja bralcev

“Iskrene čestitke, opravila sta veliko delo. Sem si izposodila v knjižnici in prebrala do 70-e strani in ugotovila, da jo moram imeti doma. Polna je dobrih nasvetov, za sedaj sem si najbolj zapomnila tisto, da nič ne pomaga, če vzkipiš in je bolje, da greš za par minut na stranišče, da se zbereš in poizkusiš umirjeno odreagirati.  Tudi to mi je dalo misliti, da ima vse korenine v nas samih in moramo najprej razčistiti sami s svojo preteklostjo.  
Želim vama, da še naprej s tako pozitivno  energijo pomagata v vsakdanjih zagatah in šoli življenja.”

Alenka Štepec

“Je pa res hecno to naše življenje. Prehecno.
O pralnem stroju, sesalcu in tudi o svojem avtu vemo dobesedno vse. Da ga ja ne bi kje zasrali, čeprav vemo, da lahko kupimo nov del ali pa nov aparat.
O sebi in o svojem otroku, o tem, kaj se dogaja v njem, kako naj se odzovemo, da bo dobil res tisto, kar v konkretnem trenutku krvavo potrebuje, da bo zrasel v odgovorno osebo, o tem pa preprosti in tudi zelo izobraženi ljudje (na drugih področjih) ne vemo dobesedno nič.
Zato se mi zdi ta vajina knjiga res dragocena. Upam, da se kar sama prodaja.”

Zvonko Pukšič, Moja bio dežela

O avtorjih

Dr. Albert Mrgole
Albert je psiholog, doktoriral je iz sociologije kulture in opravil specializacijo sistemskega družinskega terapevta na medicinski fakulteti, Imago terapevta, zdaj je v procesu zaključevanja Emotionally Focused Therapy. V praksi deluje že preko 20 let. Skupaj z ženo delujeta v praksi 15 let.
Albert je avtor strokovnega dela knjige in soavtor zgodb.

Leonida Mrgole
Leonida je refleksoterapevtka, Imago edukator in facilitator ter v procesu izobraževanja Emotionally Focused Therapy.
V praksi deluje 18 let, skupaj z možem 15 let.
Knjiga je nastala iz lastnih izkušenj z individualnega dela z družinami, ter z izkušenj na delavnicah Uspešna komunikacija z najstniki, ki jih vodita že več kot 5 let.
Leonida je avtorica zgodb in soavtorica strokovnega dela.

Izak Mrgole
Izak je zaključil Srednjo šolo za oblikovanje in fotografijo, smer umetniška gimnazija in študij na Lesni fakulteti v Mariboru, smer Oblikovanje materialov.
Njegova strast je les in posebno spreten je v rezbarstvu. V vseh vrstah ročnih del (risanje, slikanje kot tudi oblikovanje in izdelovanje iz blaga, volne in drugih materialov), zna pokazati svojo izjemnost in inovativnost. Njegov pogled je vedno drugačen in izžareva drznost in vztrajnost. Pri izdelovanju unikatov  stremi k uporabnosti svojih izdelkov.
Navdih dobiva predvsem v stiku z naravo.

Knjige v knjigarnah ni.

Lahko jo kupite tukaj.

Kupi knjigo