• Izštekani najstniki in starši, ki štekajo

  35.00  z DDV
  Knjiga je večletna in brezčasna uspešnica, o vzgoji najstnikov. Služi kot vodnik za starše, ki jim je pomembno, da ostanejo povezani s svojim otrokom, tudi v najtežjih trenutkih. Knjiga Izštekani najstniki in starši, ki štekajo vas preko resničnih zgodb z rešitvami in preko osebnega razvoja pripelje do rešitev v vsaki situaciji. Ta knjiga ima edinstveno sestavo. Sestoji iz treh delov in jo je mogoče uporabiti kot priročnik za določene težave. V kazalu lahko hitro in enostavno najdete primer in rešitev. Lahko pa jo berete od začetka do konca in preko osebne rasti močno okrepite vaše odnose.  

   
 •   TEMELJNI VODNIK je priročnik za učenje starševskih veščin, za starše otrok vseh starosti. Vemo, da ni receptov in ni navodil, vendar z NAJVODILI lahko postanete NAJ starši. Temeljni vodnik je prva stopnja in začetek opreme, ki jo potrebujete na poti do NAJ staršev: zavedanje svojih vzorcev, zavedanje vsega, kar nosite v sebi kot spontano odzivanje na stresne situacije z otrokom. Vodnik po poti do razumevanja sebe in sprememb svojih vzorcev, s katerimi smo vsi opremljeni. Od tod gre pot naprej k povečanju starševskega vpliva in umirjanju medsebojnih napetosti z otroki vseh starosti.   Trenutno ne poznamo dela, ki bi vas na tak način vodilo po poti spoznavanja in razumevanja sebe.    

 • Izštekani najstniki + NAJ vodila za NAJ starše

  94.00  z DDV
  Praznični popust na komplet knjig.

  Knjiga Izštekani najstniki in starši, ki štekajo ter zbirka vodnikov NAJvodila za NAJstarše  podpirata druga drugo.

  Izštekani najstniki govorijo o stiku, vplivu staršev na najstnike in o potrebah najstnikov.

  Temeljni vodnik, ki je prva knjiga iz zbirke NAJ vodila za NAJ starše, pa vas bo preko vprašanj in primerov popeljala v stik z lastnimi vzorci in občutki in vam preko njih pomagala najti nove, drugačne, bolj povezovalne načine, preko katerih boste gradili povezan in varen odnos z vašim otrokom.

  Ob nakupu knjige Naj vodila za NAJ starše, se lahko pridružite v zaprto skupino na Facebooku, kjer boste pri vašem delu  dobivali strokovno podporo avtorjev.  

Go to Top