• Izštekani najstniki + NAJ vodila za NAJ starše

  94.00  z DDV
  Praznični popust na komplet knjig.

  Knjiga Izštekani najstniki in starši, ki štekajo ter zbirka vodnikov NAJvodila za NAJstarše  podpirata druga drugo.

  Izštekani najstniki govorijo o stiku, vplivu staršev na najstnike in o potrebah najstnikov.

  Temeljni vodnik, ki je prva knjiga iz zbirke NAJ vodila za NAJ starše, pa vas bo preko vprašanj in primerov popeljala v stik z lastnimi vzorci in občutki in vam preko njih pomagala najti nove, drugačne, bolj povezovalne načine, preko katerih boste gradili povezan in varen odnos z vašim otrokom.

  Ob nakupu knjige Naj vodila za NAJ starše, se lahko pridružite v zaprto skupino na Facebooku, kjer boste pri vašem delu  dobivali strokovno podporo avtorjev. Poštnina je brezplačna.

 •   TEMELJNI VODNIK je priročnik za učenje starševskih veščin, za starše otrok vseh starosti. Vemo, da ni receptov in ni navodil, vendar z NAJVODILI lahko postanete NAJ starši. Temeljni vodnik je prva stopnja in začetek opreme, ki jo potrebujete na poti do NAJ staršev: zavedanje svojih vzorcev, zavedanje vsega, kar nosite v sebi kot spontano odzivanje na stresne situacije z otrokom. Vodnik po poti do razumevanja sebe in sprememb svojih vzorcev, s katerimi smo vsi opremljeni. Od tod gre pot naprej k povečanju starševskega vpliva in umirjanju medsebojnih napetosti z otroki vseh starosti.   Trenutno ne poznamo dela, ki bi vas na tak način vodilo po poti spoznavanja in razumevanja sebe.   Poštnino vam podarimo.

 • Izštekani najstniki in starši, ki štekajo

  35.00  z DDV
  Knjiga je večletna in brezčasna uspešnica, o vzgoji najstnikov. Služi kot vodnik za starše, ki jim je pomembno, da ostanejo povezani s svojim otrokom, tudi v najtežjih trenutkih. Knjiga Izštekani najstniki in starši, ki štekajo vas preko resničnih zgodb z rešitvami in preko osebnega razvoja pripelje do rešitev v vsaki situaciji. Ta knjiga ima edinstveno sestavo. Sestoji iz treh delov in jo je mogoče uporabiti kot priročnik za določene težave. V kazalu lahko hitro in enostavno najdete primer in rešitev. Lahko pa jo berete od začetka do konca in preko osebne rasti močno okrepite vaše odnose. Poštnino vam podarimo.

   
Go to Top