UMETNOST KREACIJE ODNOSA – THE ART OF RELATIONSHIP

Vezal – zavod, je organizacija, ki se ukvarja s kvaliteto medsebojnih odnosov. Ker verjamemo, da smo sami najbolj odgovorni za odnos do sebe in za odnose do naših najbližjih, tudi verjamemo, da kvaliteta teh odnosov vpliva na kakšen način se predstavljamo navzven. Dajemo naši okolici sporočilo, da smo zadovoljni sami s sabo in življenjem nasploh? Ali jim morda sporočamo, da smo nesrečni, nezadovoljni, kritizerski?
Smo uspešni na delovnem mestu, nas sodelavci spoštujejo in upoštevajo?
Skrivnost kreacije odnosa je v poznavanju samega sebe in znanju komunikacije. Ni dovolj, da smo retorično spretni, dovolj je, ko znamo učinkovito poslušati!
Vse to vas naučimo pri zavodu VEZAL in s tem prispevamo k lepšemu življenju v družinah in bolj učinkovitemu delovanju v podjetjih.
Posledica je ta, da zadovoljni doma hodijo bolj sproščeni in veseli na delo in zadovoljni na delu, se vračajo domov z veselim pričakovanjem in brez stresa.
Se vam tole sliši kot pravljica? Če je, je uresničljiva – PRIVOŠČITE SI JO!

Ste vedeli, da se znanje iz umetnosti kreacije odnosa da kupiti?

Vse to vam nudi zavod Vezal!

 

Start typing and press Enter to search

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov, ki bodo vašo uporabniško izkušnjo naredili slajšo. Več informacij

Na strani uporabljamo piškotke, da vam lepše prikažemo vsebino in merimo obiskanost. Če boste uporabljali stran brez spremembe nastavitev piškotkov se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri