Skulam

0 od 36 lekcij zaključenih (0%)

Začetek

Pravna določila

Do te lekcije še nimate dostopa.

Please register or sign in to access the course content.

Preberite pravna določila za sodelovanje v skupnosti Skulam in izpolnite obrazec spodaj. Izpolnjen obrazec je pogoj za sodelovanje.

 1. PREDMET POGODBE

Z vstopom v spletno skupnost Skulirani starši najstnikov – SKULAM se izvajalec Zavod Vezal, ki ga zastopata Albert in Leonida Mrgole, zavezuje, da bo klient deležen naslednjih vsebin in podpore:

 • Eno virtualno predavanje na določeno temo, na mesec
 • Enkrat na mesec VIŠ (vprašanja iz špajze), ki bo trajala približno eno uro in bo namenjena odgovorom na vprašanja udeležencev
 • Enkrat na mesec neformalno virtualno druženje, ki bo trajalo približno eno uro in bo namenjeno sproščenemu povezovanju staršev, krepitvi skupnosti in deljenju zgodb in pogledov na izzive starševstva.
 • Vse vsebine v ŽIVO se izvajajo preko Zooma, dogajanje je preneseno v virtualno okolje zaprte FB skupine ali spletne skupnosti na strani vezal.si, ki je namenjena izključno članom skupnosti.
 1. PLAČILO IN PLAČILNI POGOJI

Plačilo članarine je pogoj za vstop v Facebook skupino in v virtualno spletno skupnost, kjer se dogajajo vse vsebine spletne skupnosti Skulirani starši najstnikov – SKULAM.

Klient ima dve možnosti plačila:

 1. možnost:


Mesečno plačilo za minimalno 6 mesecev.

Po 6 mesecih lahko klient nadaljuje ali zapusti spletno skupnost.

 1. možnost:

Plačilo članarine za spletno članstvo v enkratnem znesku.

Klientu ob enkratnem plačilu pripada bonus oziroma darilo, o katerem je obveščen ob vpisu v skupnost.

 1. OBDOBJE SODELOVANJA

Sodelovanje med pogodbenima strankama traja 6 mesecev in se lahko podaljšuje za nadaljnjih 6 mesecev.

 1. ODPOVED POGODBE, VRAČILO DENARJA

Klient lahko brez vprašanj prekine pogodbo spletne skupnosti (od vstopa v zaprto FB skupino in spletno skupnost na spletni strani) in dobi vrnjen denar – brez vprašanj – v roku 10 dni po vpisu v Skupnost

Prav tako se klientu vrne preostali denar in lahko predčasno izstopi iz spletne skupnosti v primeru težke bolezni ali nepredvidljivih osebnih tragedij v družini. Vračilo denarja v roku 30 dni.

V kolikor se program plačuje po obrokih, se klient zavezuje, da bo vse obroke poravnal na dogovorjen datum valute. V kolikor bo plačilo v zamudi, se klient strinja, da se za ta čas odstrani iz Facebook skupine SKULAM. Takoj po prejemu zamujenega plačila, se povrnejo vsi dostopi do vsebin programa in se izobraževanje in svetovanje nadaljuje.

 1. GARANCIJA

Izvajalec ne garantira za rezultate pogodbenega paketa. Klient se strinja, da izvajalec ne more garantirati za kakršnekoli rezultate kot so: šolski uspeh najstnika, odprava vseh vedenjskih težav ali težav v odnosih, saj so te stvari in podobni rezultati izključno subjektivne narave in jih izvajalec ne more kontrolirati.

Pripombe klienta so obravnavane izključno kot mnenje. Izvajalec garantira, da bo izobraževanje opravil kvalitetno in z veliko mero znanja in izkušenj pridobljenih skozi leta delovanja.

 1. ZAUPNOST

Izvajalec se zavezuje, da bo vsebino izobraževanj v celoti obravnaval zaupno v skladu z novim GDPR zakonom.

 1. INTELEKTUALNA LASTNINA

Vsi materiali (tečaji, delovni zvezki, delavnice, prezentacije, skripte, knjige, ipd) so last Izvajalca in jih klient uporablja le v lastne namene za svoj razvoj in svojo osebno rast. Reprodukcija materiala za kakršnokoli nadaljnjo uporabo v javnosti je strogo prepovedana.

V primeru, da boste pri svojem delu citirali vsebino in znanja s tečajev, morate navajati avtorja.

Avtorja celotnega programa sta dr. Albert in Leonida Mrgole.

 1. IZVEDBA

Izvajalca večino programov izvajata skupaj. V primeru bolezni ali odsotnosti službene narave si pridržujeta pravico, da srečanje izvede samo eden.

V primeru, da zbolita oba si pridržujeta pravico do tega, da prestavita srečanje. Poskrbita, da so člani obveščeni o nastali situaciji.

V primeru tehničnih težav se zavezujeta, da bosta srečanje izvedla na nov datum, ki bo najavljen in bo srečanje izvedeno najkasneje v 10 dneh.

Vsi spletni dogodki, ki so izvedeni preko ZOOMa v živo, se snemajo in so na voljo za ogled, dokler ste član skupnosti SKULIRANI STARŠI NAJSTNIKOV – SKULAM.

Pri vodenju in organizaciji zaprte skupine na Facebooku je pomoč izvajalcem asistentka Lena DOLAR, ki je tudi pristojna za reševanje lažjih tehničnih zapletov, vprašanj glede uporabe Facebook strani in spletne skupnosti.

 1. PRISTOJNOST

Za reševanje morebitnih sporov med pogodbenima strankama je pristojno Okrajno sodišče v Kamniku.

  Skulam Pravna določila – Soglasje

  Spodaj podpisani, soglašam, da se strinjam s pogoji sodelovanja v skupnosti Skulam, zavoda Vezal.

  Ta spletna stran uporablja piškote. Več o njih si lahko preberete v naših pravnih določilih. Strinjam se