foto: Ilona Mrgole

Ste tudi vi eden tistih, ki se zgraža nad’pocukranimi ‘ zgodbami? Ali ste morda med tistimi, ki z žalostjo zrejo nazaj in obžalujejo, da so nekaj izgubili. Morda pa ste eden tistih, ki raje sploh ne pomislite, da bi iskali ljubezen in raje po njej hrepenite? Ste se vdali in verjamete, da za vas ljubezni v tem življenju ni? Ali pa živite srečno ljubezensko življenje?
Ali so vsa ta vprašanja zares pomembna? Seveda so! Naši odgovori govorijo o naših prepričanjih, govorijo o tem, v kaj verjamemo, kakšno predstavo oz. vzorce imamo o partnerskih odnosih, o tem ali si upamo biti navezani, ali si zaslužimo biti ljubljeni in ljubiti.
Naju velikokrat gledajo kot sanjski par. Midva bi temu bolj rekla ‘sanjski’ par. Tisti, ki obiskujejo najine delavnice in predavanja, pa predvsem vejo, da sva iskrena in da imava znanje. Zgodbe o odnosih vidiva drugače, v drugačni luči. Verjameva, da je konflikt zelo močan klic k povezanosti. Predvsem pa verjameva in veva, da z zavestnim delom in prisotnostjo lahko ohranjamo sanjski odnos. Za naju sanjski odnos ni odnos brez konfliktov. Midva se samo v vsem strinjava.  Ne mi verjeti vsega. Niti wc papirja ne obešava obrnjenega v isto smer… Omarice v kopalnici, zakaj bi jih človek zapiral? Ker mož tako hoče!
Kako to rešiti….???!!!
Vabiva vas, da se nama pridružite na sanjskem decembrskem predavanju, v Domu Kulture v Kamniku.
Poskrbela bova za živahen večer in vam pričarala možnosti reševanja težkih trenutkov v partnerskih odnosih, preko resničnih zgodb, ki so se nama (vam) zgodile.

Predavanje bo 8. decembra 2017 v Domu Kulture Kamnik  in je že razprodano!

Dogodek bomo tudi posneli in če bi vas mogoče zanimalo, a niste uspeli pridi do svoje vzstopnice v spodnji obrazec vpišite svoj email in še pred koncem leta vam bomo brezplačno poslali povezavo do posnetka.

 

Start typing and press Enter to search

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov, ki bodo vašo uporabniško izkušnjo naredili slajšo. Več informacij

Na strani uporabljamo piškotke, da vam lepše prikažemo vsebino in merimo obiskanost. Če boste uporabljali stran brez spremembe nastavitev piškotkov se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri