Odziv staršev na otrokove napake je webinar – spletno predavanje, ki ga tokrat pripravljamo s prav posebnimi nameni.

 

Vsaka družina se na določenih točkah v življenju – pa naj bodo to obdobja ali pa le majhni trenutki, sooča z različnimi nenadnimi situacijami in izzivi, ki nam onemogočijo, da bi ravnali tako, kot si v resnici želimo.

… V zadnjem letu se je namreč tudi v naši družini zgodilo nekaj sprememb, ki niso bile prijetne.
Najino spoznanje, kako zelo je pomemben odziv staršev, nama je odprlo pot do novih znanj in seveda sprememb. In predvsem jasnega zavedanja, da se tudi midva še vedno učiva.

Situacije, ko otrok naredi napako, nas velikokrat tako presenetijo, da niti nimamo časa premisliti, kaj je tisto pravo kar rabimo – tako otrok, kot mi.
Starši se premalokrat zavedamo, da je ob napaki otrok pogosto v hudi stiski. Da nas potrebuje. Da potrebuje varno pristanišče, kjer se bo v miru soočil s svojimi občutki, brez tega, da starši nanj pritiskamo, mu znova in znova ponavljamo, kaj je naredil narobe… in še marsikaj drugega. Le na tak način, se bo naučil reševati stiske na zdrav način in učinkovito preskakovati ovire – tudi ko bo odrasel.

Zgodbo, skozi katero sva se tudi midva ogromno naučila, boste slišali na webinarju.

 

 

Hkrati pa se boste naučili ali pa okrepili:

  • Kaj je varen in učinkovit odziv staršev.
  • Kaj so spontani odzivi staršev.
  • Kako prepoznamo stare vzorce.
  • Kako prepoznamo nepovezovalne odzive pri sebi.
  • Način, kako naredimo spremembo in se naučimo varnega odziva

 

Webinar si boste lahko ogledali večkrat, saj bo ob vaši prijavi dostopen za ogled še nekaj dni.

Plačilo je prostovoljne narave: 

Vsi vaši dobrodelni prispevki pa bodo omogočili Iloni nadaljevanje njenega študija, prav tako pa ji bodo povrnili zaupanje v življenje in dobre ljudi.  (Njeno zgodbo boste slišali na webnarju).

Iz srca bi se vam radi zahvalili, ker ste se skupaj z nami pripravljeni vsak dan učiti novih pristopov in načinov za bolj kvalitetno, povezano in zdravo življenje!

 

Prijavite se lahko tukaj.

  1. (obvezno)
  2. (veljaven naslov)
 

Se vidimo na webinarju!

Leonida, Albert in ekipa zavoda Vezal

Start typing and press Enter to search

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov, ki bodo vašo uporabniško izkušnjo naredili slajšo. Več informacij

Na strani uporabljamo piškotke, da vam lepše prikažemo vsebino in merimo obiskanost. Če boste uporabljali stran brez spremembe nastavitev piškotkov se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri