Včasih se preprosto zgodi, da ne zmoremo več. Pretežko je. Počutimo se nerazumljene in neslišane. Otroci nam zrastejo čez glavo, v službi je težko… Potem se srečamo z ljudmi, ki jih imamo najraje na svetu in poči. Vse skupaj je en sam konflikt. Doma se začnemo počutiti nezaželeni, občutek ‘karkoli rečem, naredim’, je vse močnejši. Nič ni narobe z vami, dober človek ste. Samo ne znate, ne zmorete več… Potrebujete pomoč? Nova znanja? To je zanesljivo dober korak k napredku v vaši družini. Pri Vezalu vam pomagamo najti funkcionalne rešitve, ki so dobre in sprejemljive za vse, imamo znanje, da vam pomagamo na poti razumevanja partnerja, imamo znanja, da vam lahko pomagamo, da si ponovno osmislite vaš vsakdan. Živ in funkcionalen partnerski odnos reši marsikatero stisko v družini!

Pomagamo, da se preko čustvenih vezi povežete nazaj v bližino in zaupanje.

Start typing and press Enter to search

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov, ki bodo vašo uporabniško izkušnjo naredili slajšo. Več informacij

Na strani uporabljamo piškotke, da vam lepše prikažemo vsebino in merimo obiskanost. Če boste uporabljali stran brez spremembe nastavitev piškotkov se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri