Kdaj se odločimo za družinsko terapijo/svetovanje?

Družinski člani se odzivajo na medsebojne vplive in v mnogih primerih (izguba smisla, samopoškodbe, motnje hranjenja, depresije, očitne nefunkcionalnosti v družini) je vedenje enega družinskega člana le odziv na dinamiko celotne družine. Hkrati vedenje enega vpliva na vedenje vseh, ki se odzivajo z zaskrbljenostjo, povečanim angažiranjem, nemočjo, napetostjo, izgubo bližine, nastankom novih koalicij v družini…

Družina v skupnem vodenem srečanju raziskuje, kako vsi skupaj ustvarjajo pogoje za določeno vedenje. In hkrati tudi s strokovno pomočjo ustvarja pogoje za spremembe, ki prinaša večje zadovoljstvo skupnega življenja.

Kako poteka pomoč in kako do nje?

Družina pride na srečanje skupaj. Vsak ima možnost predstaviti svoj vidik in svoje vprašanje ali stisko.
Na nevtralen način poskrbimo, da skupaj najdemo smisel v vsaki posamezni zgodbi in vir, ki povzroča stisko. Družina s pomočjo sama ustvari nove načine, ki so za vse bolj sprejemljivi, povečajo medsebojno povezanost in prinašajo novo ravnotežje zadovoljstva skupnega življenja.
Po prvem srečanju naredimo načrt dela in se dogovorimo za pogostost srečanj.

Imam dodatna vprašanja:
041 811 999 ali 041 265 332
info@vezal.si

Kako se naročim? (navodila, link)
Na svetovanje /terapijo se je potrebno predhodno naročiti. Naročite se lahko na GSM 041 265 332. Vse ostale informacije dobite na prijava@vezal.si .

Start typing and press Enter to search

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov, ki bodo vašo uporabniško izkušnjo naredili slajšo. Več informacij

Na strani uporabljamo piškotke, da vam lepše prikažemo vsebino in merimo obiskanost. Če boste uporabljali stran brez spremembe nastavitev piškotkov se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri