16. maj 2018 od 17:00 do 21:00 v Ljubljani.

Izkoristite izjemno priložnost z zgodnjo prijavo.

TRENING PRIPRAVLJEN NA PRAKTIČNIH, ŽIVLJENJSKIH RESNIČNIH PRIMERIH.

Ko se nam rodi otrok, je ves nebogljen, potreben zaščite, varnosti in ljubezni. Mi smo razneženi, navdušeni nad tem malim čudežem življenja in v sebi imamo samo eno željo. Da ga obvarujemo pred vsem hudim.
Tako se začne naše družinsko življenje.
Velikokrat vzgajamo zmedeni od okolice, knjig, forumov, različnih vzgojnih filozofij. En dan je boljši, drugi slabši. Otroci v nas prebujajo najboljše in tudi najslabše. Tistega najslabšega se sramujemo, prebuja nam občutek, da nismo dobri starši. Začnemo popuščati, postajamo nemočni in otrok to čuti.

Ojej, ta občutek poznava zelo dobro. V stiku z njim sva bila dnevno. Pri štirih otrocih se pač ne moreš ‘prešvercati’.

Zdaj se na delavnicah zelo pogosto srečujeva s preprostimi vprašanji staršev, ki v resnici niso tako zelo preprosta. Na tej delavnici bova odgovorila na ta vprašanja in še na več drugih.

Vprašanja staršev:

 • Kako naj ga spravim spat? Traja ure in ure, da se umiri.
 • Okoli hodim kot ‘zombi’, 4 leta se že cele noči pogovarjamo, sprehajamo…
 • Ne upošteva me, kaj naj naredim?
 • Takoj, ko od njega nekaj zahtevamo, je konec sveta.
 • Moj otrok pri 6 letih pravi, da noče več živeti.
 • Ne spoštuje nobenih navodil.
 • Lepo nam je samo takrat, ko ni treba nič narediti.

 

Napisali smo samo nekaj vprašanj, ki so pomembna za vas. Na izobraževanju boste izvedeli odgovorov še več. Čas bo tudi za vaša konkretna vprašanja.

Poleg odgovorov na vprašanja bova predstavila tudi osnovne pogoje, ki jih otrok potrebuje, da odraste v samostojno in odgovorno osebo.

 

Kaj nam bo dala Aktivna  delavnica?

Razumevanje otrokovih vedenj in naših odzivov. Kako razumeti otrokova čustva in se empatično (sočutno) odzivati, ter se hkrati zavedati tudi lasnih čustev. Kaj je to krog varne odzivnosti? Kakšna je razlika med otrokovo potrebo in otrokovo željo. Kaj je razlika med posledico in kaznovanjem?

Predvsem pa vam naše delavnice dajo praktično izkušnjo, ki si jo zapomnite zavedno. Razlog? Vsa zgornja vprašanja, vsa ‘teorija’, vsi odgovori bodo predstavljeni na primerih resničnih zgodb. Imava ogromno znanja iz življenja, iz prakse in tudi iz knjig. Vendar vsebino staršem vedno predstaviva na način, ki ne obsoja, ki ne moralizira, ki je na trenutke humoren in (skoraj) vedno najdeva zanimive ustvarjalne rešitve za probleme, ki so staršem nerešljivi.

Komu je delavnica namenjena?

 • Vsem staršem, ki verjamejo, da se je vredno še kaj naučiti.
 • Vsem tistim, ki imajo včasih ‘čudne’ misli, ki so prepovedane. Torej tistim staršem, ki jim zmanjkuje moči.
 • Vsem, ki se želijo pripraviti na starševstvo.
 • Vsem z občutki nemoči.
 • Vsem, ki ste starši ali, ki to nameravati postati.

Kako in kje poteka?

Dan: 16. maj 2018.

Ura: od 17:00 do 21:00

Kje: Ljubljana (Lokacijo dobite po prijavi)

Cena vstopnice je:

Naj vam razložimo…

Tokrat je cena vstopnice zelo posebna…

Ker vsak človek pri vzgoji potrebuje podporo partnerja, prijateljice, prijatelja….

Smo tokrat omogočili vstopnico, ki velja za dve osebi. Torej ena vstopnica, ena cena, dve osebi.

Z zgodnjo prijavo DO 20.4. 2018 za to CENO lahko prideta DVE OSEBI…. Vesela novica! ZGODNJE PRIJAVE SMO PODALJŠALI DO 15. MAJA 2018!

90€ (DDV je vključen v ceni).

Prijava

Prijavite se preko spletne prijavnice, pri možnostih izberete ZMOREM Od nas boste dobili potrdilo, da je prijava uspešno prejeta. V kolikor možnosti, da se prijavite preko spleta nimate, se lahko prijavite na GSM 041 811 999 ali 041 265 332. Ali preko e-maila: prijava@vezal.si .
SPLETNA PRIJAVNICA

Start typing and press Enter to search

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov, ki bodo vašo uporabniško izkušnjo naredili slajšo. Več informacij

Na strani uporabljamo piškotke, da vam lepše prikažemo vsebino in merimo obiskanost. Če boste uporabljali stran brez spremembe nastavitev piškotkov se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri