Ali živeti kot samski pomeni srečevati pare in se soočati s svojo osamljenostjo? Ali to pomeni postavljanje številnih vprašanj? Zakaj sem ravno jaz sam / sama? Kako razumeti, da sem ravno jaz ostal/a brez partnerja? Ali se to dogaja samo meni? Ali je razlog (tudi) v meni? Kako se naj opremim, da bom lahko sproščeno navezoval(a) odnose z drugimi?

Na našem treningu za samske, ki nočejo ostati osamljeni, se bomo srečavali z namenom, da delimo dobro upanje in se opremimo z notranjo močjo ravnotežja v sebi.

Ogledali si bomo, kakšne vzorce glede bližine in navezanosti smo prejeli kot dediščino iz primarne družine, kakšna prepričanja o navezanosti smo si ustvarili. Raziskovali bomo svoj tip navezave do bližnjih.

Morda smo v izkušnjah navezanosti doživeli razočaranja, rane, naše temeljne potrebe so ostale nezadovoljene. Kakšne strategije preživetja smo razvili ob tem? Kako smo se zaščitili, da smo preživeli in kako s tem živimo? Ali živijo v nas strahovi, za katere je čas, da jih odložimo?  Ali je čas, da odložimo težo preteklih odnosov, ki so nam povzročali stisko?

Ob raziskovanju in razumevanju svojih vedenj, s katerimi vstopamo v odnose bližine in navezanosti, si bomo ponovno ogledali svoje razvojne potrebe. Ali smo morda v svojem odraščanju odklopili kakšen  del sebe, ali je v nas kaj zanikanega ali celo nedovoljenega?

Delo bo potekalo v skupini, kjer velja načelo, da ko delamo zase, delamo hkrati za vse druge. Skupina pomeni prostor varnosti, v katerem lahko delimo in skupaj nosimo bremena, ki so tako lažja. Skupina pomeni podporo in izkušnja dobrega upanja. V skupini bo največ 12 udeležencev.

Za več informacij (termini, cena, mnenja udeležencev) INFORMATIVNI LETAK.

Prijavite se s klikom na PRIJAVNICA.

Za vsa dodatna vprašanja sva vam na voljo na e-naslovu: info@vezal.si ali GSM 041265332 / 041811999.

Start typing and press Enter to search

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov, ki bodo vašo uporabniško izkušnjo naredili slajšo. Več informacij

Na strani uporabljamo piškotke, da vam lepše prikažemo vsebino in merimo obiskanost. Če boste uporabljali stran brez spremembe nastavitev piškotkov se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri