Štiritedenska spletna delavnica za starše otrok starih od 7 do 10 let

Ko nas otrok ne posluša in ne upošteva.

1.000X smo mu že rekli…

Kar naenkrat ne morem več. Iz nas se vsuje plaz groženj (kaj vse se bo zgodilo) in kričanja.

Zavedamo se, da s kričanjem ne naredimo nič dobrega. Ne otroku in tudi sebi ne.

Sanjski občutek se pojavi v telesu, če pomislimo, da bi s kričanjem lahko popolnoma prenehali.

Ali je to sploh možno?

Možno je, da v odnose z otrokom vstopamo iz drugega zornega kota, na manj stresen način, posledično to pomeni manj razburjenja v sebi in več čustvene regulacije.

Na najini delavnici vas bova iz konkretnih primerov naučila razumeti in spremeniti vaše odzive v mirnejše in bolj odločne, s katerimi boste pri otrocih lažje postavljali meje in bolj dosledno sledili dogovorom.

V štirih tednih boste spoznali:

  • Razumevanje svojega notranjega sveta, kjer nastajajo naši spontani odzivi.
  • Tehnike zavedanja svojih občutkov. Kaj vse vpliva na nas, da začnemo kričati.
  • Izbira novih vedenj. Vedenja, ki so za nas in otroke bolj varna in zdrava.
  • Praktične vaje. Delo na konkretnem primeru.

Delavnica “Veščine za starše pred najstnikov” je namenjena staršem, ki imajo otroke stare od 7 do 10 let in

so pripravljeni delati na sebi, staršem, ki so se pripravljeni učiti,

kako s spremembami vzorcev in načinov, ki v vzgoji ne delujejo,

pri sebi dosežejo mirnejše vzdušje in so bolj podporni starši.

S tem znanjem boste odlično opremljeni za vstop v obdobje najstništva.

Delavnico smo že izvedli februarja 24. Ker je bila zelo uspešna, jo bomo ponovili.

Prijavite se na čaklno listo, da boste obveščeni o novih terminih.

Koliko vas ta delavnica stane?

Ta delavnica običajno stane 299€

Tokrat pa je za vas samo 97€

Kaj z delavnico pridobite:

Nove rešitve za izboljšanje vaših odnosov in s tem bolj sproščeno in mirno življenje.

Če se delavnic ne morete udeležiti ob napovedanem času, boste dobili povezavo do posnetka naslednji dan. Seveda samo v primeru, da se boste na dogodke prijavili. 

Kako naju vidijo udeleženci delavnic:

“Lea in Albert sta izjemna psihoterapevta, ki iskreno in brez dlake na jeziku delita svoje izkušnje, zgodbe, prigode in metode z namenom, da bi s tem pomagala drugim staršem, ki se vsak po svojih močeh trudimo z vzgojo naših srčkov. Hvala, ker sta.”

Sonja

“Leonida in Albert sta kot čudovito darilo. Lea iskriva, nasmejana, topla in polna zanimivih idej. Albert umirjen, prijazen, topel in skrajno potrpežljiv.

Skupaj spreminjata naš svet na bolje, tako da smo sposobni videti tudi mavrico po koncu dežja, z vsemi odtenki barv. Hvala, da sta!”

Tanja

Meni sta daleč najbolj zanimiv in zabaven zakonski par v Sloveniji, z velikim znanje o tem, kako iz otroka narediti ‘najbolj samostojno’ verzijo. Sta velika pomoč nam staršem, ki se velikokrat znajdemo na nekih ‘čudnih poteh’ in križiščih in sta takrat ‘smerokaz’ in persen istočasno.

Helena

“Kot večina moških in očetov, nisem čutil nobene potrebe po kakšni pomoči. Potem mi je v roke prišla knjiga Izštekani najstniki in starši, ki štekajo. Ko sem jo prebral, sem začel bolj pozorno poslušati njune prispevke. Danes sem mnenja, da nista le pomoč za starše ampak obvezno znanje za današnje starše. ‘Spotoma’ se je izboljšal še najin odnos z ženo. V enem stavku lahko rečem: Hvaležen sem, da poznam Alberta in Leonido.”

Gorazd

“Albert in Lea sta tisti manjkajoči košček v življenju staršev, za katerega se še predobro zaveš, da ti manjka, ko se soočaš s takšnimi in drugačnimi življenjskimi izzivi v odnosu z otrokom/otroci. Sta terapevta z veliko začetnico, z veliko znanja in izkušnjami. Lein smisel za humor in odštekane ideje so neprecenljive, Albertova umirjenost in potrpežljivost pa nepogrešljiva. Svet z njuno pomočjo postane lepši, starši in otroci pa bolj zadovoljni. ????”

Mateja

“Lea in Albert. ❤️ Tako različna, a v kombinaciji neverjetno skladna. Srčna, iskrena, zabavna, polna znanja in izkušenj. Zanimiv zakonski, terapevtski in predavateljski par. Vse, kar govorita, začinita s konkretnimi primeri – zgodbami iz svojega življenja. Njuna predavanja in delavnice te ne morejo pustiti hladnega, četudi bi tja prišel z mislijo: Ah, spet dva, ki nekaj pametujeta.

Ampak … roko na srce, na njuna predavanja in delavnice, če ju vsaj malo poznaš, itak ne greš s to mislijo, ampak greš, ker veš, da boš v žepu domov odnesel nova znanja, da bosta podrla kakšno tvoje nekoristno prepričanje in ti dala zagon za spremembe. Pri sebi. ❤️”

Irena

“Lea in Albert sta neponovljiva, vsak zase, skupaj pa zmagovalna kombinacija! Albert miren, zaklad znanja, vedno s pravo razlago za vsako zagato, Lea pa spontana, polna energije in neustavljiv vir odličnih idej, ki ti vzamejo sapo! Nastavljata ogledalo z velikim občutkom do sočloveka in predvsem z veliko ljubezni. Priporočam, tako na področju zakonskega svetovanja, kot tudi za lepše in bolj povezano življenje v družinah z najstniki.”

Andreja

“Lea in Albert sta par,ki sta nam lahko vsem za vzor. Sta pravi zakladnici znanja in nasvetov kar se tiče vzgoje otrok,najstnikov. Res sem vesela,da sem ju spoznala in da lahko črpam vso znanje,ki nam ga nesebično ponujata. Hvala vama ????”

Petra

“Lea in Albert… izjemna človeka, ki si resnično želita imeti lepši svet. Za vse. Pomagata nam razumeti otroke in najstnike, da bi lažje in bolj prijetno bivali z njimi. Na pomoč priskočita tudi zakoncema, ko se jima kje zatakne in ne vidita več izhoda. Že vrsto let predavata učiteljem, kjer starši mislimo, da bi morali znati, kako se z otroci in mladostniki dela. Pa jim vedno znova pokažeta še dodaten pogled. Zadnje čase slišim, da se ukvarjata z odnosi v podjetjih. Tudi tukaj je potrebno nekaj premakniti, da se dobro počutimo na delovnem mestu. Res sta vsestranska. Ko ju enkrat spoznaš, ju vzljubiš. Kljub temu, da imaš mogoče predsodke te s svojo strokovnostjo, izkušnjami, preprostostjo, humorjem, realnostjo, odkritostjo, sezujeta. Vsakič znova. Velik Hvala, ker nas podpirata v vseh obdobjih in situacijah življenja.”

Erna

“Albert in Leonida sta… par, čudovita človeka, ki nas povezujeta v skupnosti Skulam že drugo leto. Sta kombinacija terapevtskih globin, preudarnosti, iskrive neposrednosti, zabavnosti, preko katerih nas starše najstnikov poučujeta, spodbujata in usmerjata, kako v odnosih z našimi najstniki in v drugih odnosih razrešiti zapletene situacije, odpravljati čustvene vrtince, bolj sproščeno reagirati, se razumeti in lažje sprejemati.”

Tanja

“Meni sta Lea in Albert zmagovalna kombinacija. Super se dopolnjujeta in nas učita kako prinesti v odnose z najstniki umirjenost, lahkotnost, igrivost in mir ???? Na prvi pogled še tako zapleteno situacijo znata pogledati pozitivno in te s konkretnimi nasveti in vprašanji pripeljeta do tega, da na izzive pogledaš z druge perspektive in se jih upaš začeti reševati, oziroma najprej spreminjati sebe, da boš lahko spremenil situacijo v kateri si se zataknil. Vsak ima v sebi čarobno paličico s katero lahko spreminja svet na bolje, pa četudi je to “samo” odnos s svojim najstnikom in Lea in Albert dajeta meni naboj moje čarobne paličice. ????”

Nina

SPOZNAJTE AVTORJA DELAVNICE

dr. Albert in Leonida Mrgole

Sta partnerja 39 let in imata štiri odrasle otroke.
Avtorja knjižne uspešnice Izštekani najstniki in straši, ki štekajo, ter priročnika NAJvodila za NAJ starše.
Psihoterapevta, svetovalca, predavatelja, pisatelja, ki v partnerskem in poslovnem partnerstvu delujeta že več kot 25 let, zelo aktivno v smeri reševanja konfliktov in varnega povezovanja v odnosih.
Dve leti vodita Skupnost za starše najstnikov SKULAM.