Vezalovo poročno darilo

Modri ključ trening partnerskih in starševskih veščin je darilo, ki je zelo primerno za mladoporočenca. Načita se razumeti svoja vedenja in vedenja drug drugega, preden v partnerskem odnosu pride do večjih nestrinjanj in težav. Modri ključ je izvrstno darilo, ki se prilega k idealni poroki!

Darilni boni za individualne terapije In Refleksoterapijo

Pri Vezalu lahko kupite tudi darilne bone za individualne terpapije, kadar imate prijatelja in sorodnika v stiski in bi mu radi pomagali na tak način. Vezalov darilni bon je čudovito darilo, ki veliko prispeva k boljšemu počutju!

Darilni boni za treninge

Vikend treningi o vzgoji so zelo obiskane delavnice. Pari se jih radi udeležijo, saj želijo biti dobro pripravljeni na vzgojo svojih otrok.

Ločitveni bon

Bon za svetovanje pred ločitvijo. Mnogo je parov, ki se zelo hitro odločijo za ločitev. Danes ločitev deluje kot zelo preprosta in enostavna rešitev za nesoglasja. Večina parov pa se v novem partnerstvu znajde z enakim problemom in ga še vedno ne zna rešiti. Ločitev je zelo boleča in uničujoča izkušnja. Ali ste res naredili vse, preden ste se odločili za to dejanje? Pri Vezalu veliko parov najde ponoven stik v odnosu, veliko parov najde stik in se ločijo na ‘lepši’ način, z možnostjo pogovora in razumevanja. Ločitveni darilni bon je izkušnja, ki vam lahko naredi odnos ponovno živ ali pa vam osmisli odhod iz odnosa.


Start typing and press Enter to search

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov, ki bodo vašo uporabniško izkušnjo naredili slajšo. Več informacij

Na strani uporabljamo piškotke, da vam lepše prikažemo vsebino in merimo obiskanost. Če boste uporabljali stran brez spremembe nastavitev piškotkov se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri