Te zanima zvočna različica najine uspešnice Izštekani najstniki in starši ki štekajo?

Najprej si naloži brezplačno aplikacijo Audibook. To je največja Avdioknjižnica in knjigarna  v Sloveniji in si poglej. Najino knjigo lahko kupiš, lahko si jo izposodiš ali pa samo poslušaš vzorčni posnetek.

Nekaj prednosti zvočne oblike knjige:

 1. Prilagodljivost in mobilnost: Poslušanje avdio knjig omogoča poslušanje kjerkoli in kadarkoli – med vožnjo, pri športnih aktivnostih, med gospodinjskimi opravili ali celo med spanjem.
 2. Večopravilnost: Z avdio knjigami lahko istočasno opravljate druge aktivnosti. Medtem ko poslušate knjigo, lahko opravljate fizična dela ali se osredotočite na druge naloge, ki ne zahtevajo glasbene ali govorne pozornosti.
 3. Dostopnost za vizualno ovirane: Avdio knjige so odličen način, da omogočijo dostop do vsebin tistim, ki imajo težave z branjem ali so vizualno ovirani.
 4. Izkušnja pripovedovanja zgodb: Glas, intonacija in poudarki bralca lahko dodajo novo dimenzijo izkušnji branja. Dobri bralci lahko izboljšajo doživetje z zvočnimi učinki, različnimi glasovi in izrazi.
 5. Hitrost in prilagodljivost predvajanja: Nekatere aplikacije za poslušanje avdio knjig omogočajo prilagajanje hitrosti predvajanja, kar omogoča prilagoditev tempa poslušanja glede na posameznikove preference.
 6. Manj napetosti za oči: Poslušanje lahko zmanjša utrujenost oči, ki jo povzroča dolgotrajno branje, zlasti pri elektronskih napravah.
 7. Enostavno shranjevanje in dostopnost: Avdio knjige se lahko enostavno shranjujejo in dostopajo prek pametnih telefonov, tablic ali drugih naprav, kar omogoča preprost dostop do celotne knjižnice.
 8. Povečanje koncentracije in razumevanja: Za nekatere ljudi lahko poslušanje besedila izboljša koncentracijo in razumevanje vsebine, saj se lahko bolje osredotočijo na zvočno obliko informacij.
 9. Skupna izkušnja: Avdio knjige so lahko odlična izbira za skupno poslušanje med družinskimi člani ali prijatelji, saj omogočajo skupno doživetje in pogovore o prebranem.

Kako lahko poslušam zvočno knjigo?

 1. Prvi korak je, da si na vaš mobilni telefon naložite brezplačno aplikacijo Audibook. Aplikacijo lahko prenesete TUKAJ.
 2. Opravite postopek registracije. Sledite navodilom v aplikaciji.
 3. Si isposodite ali kupite zvočno knjigo Izštekani najstniki in starši, ki štekajo.
 4. Uživate v tej poučni in koristni vsebini, ki vam bo dala znanje in orodja, s katerimi lahko popeljete odnos z vašim najstnikom na naslednji nivo.