Ob tem vprašanju se lahko samo nasmehnem. Če sem kje dala vse od sebe, sem dala pri odgovoru na to vprašanje.

Odgovor sem našla in vam ga zaupam v spodnjem videu:  ↓ ↓ ↓

To kako lahko spreminjamo druge, je še vedno magična skrivnost.

To magično skrivnost nosi v sebi vsak človek. Ko spoznamo, da druge lahko spreminjamo preko sebe in da na tak način lahko celo doprinesemo k spremembam v svetu, se nam začne prebujati notranja moč. Posledično ta  občutek notranje moči vpliva na našo samozavest in samopodobo.

Zato je nujno, da se spoznamo, da razumemo, kako funkcionirajo naše misli, naša čustva, naši občutki v telesu in naša vedenja. To je ključ do uspeha. Zato vse knjige in vse tečaje, ki smo jih kupili partnerju, da bi se spremenil, najprej preberimo in opravimo sami.

Nisem štela, kolikokrat sem Alberta prijazno, brez jeze sprejela potem, ko je zamudil. Res ne, ampak sem vztrajala pri tej spremembi pri sebi. (Sprememba je bila iz jeze v prijaznost, prej sem se vedno grdo držala, sikala, najedala, očitala…)

Moja sprememba je počasi in vztrajno vplivala na to, da je Albert nehal zamujati ali, da me je vsaj poklical in mi povedal, da bo zamudil.

Kdo se z veseljem vrača v jezen dom, z jezno ženo s posledično jeznimi otroci?

To je samo ena sprememba, s katero sem vplivala na najin odnos, na spremembo pri Albertu in na vzdušje v celi družini. Zato je pomembno, da poznamo kako Obvladati jezo pri sebi.

Objavo lahko enostavno delite s prijatelji z enim klikom: